ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 15χρονου αγοριού που έχει συγκλονίσει τα Τρίκαλα από αεροβόλο όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε ενώ έπαιζε με δύο από τα αδερφάκια του.

Τραγικές φιγούρες ο ιερέας πατέρας του, η μητέρα του και τα έξι αδέλφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε τέτοιο κακό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα παιδιά δεν είχαν καταλάβει ότι το όπλο ήταν οπλισμένο και φαίνεται πως τη σκανδάλη την πάτησε το τρίχρονο αγοράκι.

Το βλήμα διαπέρασε τον οφθαλμό του 15χρονου και σφηνώθηκε στον εγκέφαλό του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, η τραγωδία αυτή συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο.

Στο ερώτημα αν ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη ενός αεροβόλου, ο κ. Ραυτογιάννης απάντησε πως αν το όπλο ήταν οπλισμένο, το μικρό παιδάκι αρκούσε να ακουμπήσει ελαφρά τη σκανδάλη για να πυροβολήσει.

Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας τους ο οποίος είναι ιερέας, ο πατηρ Αχίλλειος έλειπε από το σπίτι γιατί τελούσε τον εσπερινό. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα από τα εφτά παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας που πλέον έχει βυθιστεί στον πόνο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαντλίν: Μέσα στο κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου - Ανατριχιαστικές εικόνες