ΑΠΟΨΕΙΣ

Εσύ έχεις πρόβλημα που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπήκε στην «Φάρμα»;

Εσύ έχεις πρόβλημα που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπήκε στην «Φάρμα»;

Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης αποφάσισε να μπει στο reality του ΑΝΤ1 και να ζήσει την ζωή του αγρότη. Ε και;

Εδώ και λίγες ημέρες μάθαμε όλοι πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, και τραγουστής (χομπίστας) αποφάσισε να μπει στην «Φάρμα», το reality του ΑΝΤ1. Και ξαφνικά ήρθαν τα πάνω... κάτω στην ελληνική κοινωνία λες και άνοιξε η πύλη προς το ανεξήγητο.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε όλη του την πορεία, πολιτική και προσωπική, είχε κάτι που σπάνια συναντά κανείς στα έδρανα και στα αξιώματα αυτού του τόπου: Είναι αυθεντικός. Δεν είδε ποτέ κάμερα και είπε «Ας στηθώ να τα πω». Έλεγε, αυτά που ήθελε να πει. Γιατί να κωλώσει να μπει στη «Φάρμα»;

Τέσσερις φορές βουλευτής, δυο νομάρχης, μια περιφερειάρχης. Αυτό είναι το παλμαρέ του «Πανίκα», που σαν γνήσιος Πόντιος καταπιάστηκε από νωρίς με τα μεροκάματα, όπου έβρισκε αρκεί να βγάζει τα απαραίτητα, και στη συνέχεια έχτισε τη δική του πορεία.

Είναι δε τόσο προνομιούχος, που τραγούδησε δίπλα στον Μεγάλο, Στέλιο Καζαντζίδη. Γιατί στα 73 του, να μην μπει στη «Φάρμα»; Επειδή δεν αρέσει στο κοινό να βλέπει έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στον τόπο, να βγαίνει στην τηλεόραση και να κόβει κούτσουρα ή να λέει και κανα αστείο; Νομίζω πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το κέρδισε αυτό το δικαίωμα, της επιλογής και αν θέλετε και του «τσαλακώματος» με το σπαθί του. Το έκανε και με τη διαφήμιση των Jumbo αν θυμάστε...

Την ώρα που η χώρα έχει κορονοϊό να τρέχει ακόμα και από τις... βρύσες, τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε αν αύριο θα πάμε για έναν καφέ σαν άνθρωποι ή θα είμαστε αμπαρωμένοι, αν ο Ερντογάν παρανοήσει (ναι μπορεί και περισσότερο) και εξαπολύσει ορδές μεταναστών προς την Ελλάδα με το κόλπο του υβριδικού πολέμου, μάλλον καλύτερο θα είναι αγαπημένε συνέλληνα να αφήσεις αν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπει στην «Φάρμα» και να κοιτάξεις λίγο παραπέρα. Και περισσότερο παραπέρα, κακό δεν θα σου κάνει.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν γουστάρει τη λάμψη και τη δόξα στα 73 του. Είχε μπόλικη στη ζωή του. Αποφάσισε να μπει σε ένα reality, δικό του θέμα. Το ποιος θα σηκώσει το δάχτυλο να του κάνει κριτική, είναι άλλο θέμα. Να του προσάξει ένα, δυο, τρια για την ενασχόλησή του με τα κοινά, όχι γιατί πήρε την απόφαση να μπει στη «Φάρμα».

Και σε τελική ανάλυση. Έχεις πρόβλημα που ο Παναγώτης Ψωμιάδης θα πάει στη «Φάρμα»;

Τότε θα σου πρότεινα να αλλάξεις κανάλι. Ίσως να βρεις κάτι να σε αντιπροσωπεύει. Αν πάλι όχι, ο «Πανίκας», δεν είναι από αυτούς που κρατάνε κακίες.

Έτσι είναι η ποντιακή καρδιά. Μεγάλη και ανοιχτή...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα νοσοκομεία της χώρας - Εφημερίες «κόλαση»

H προφητική, αδημοσίευτη συνέντευξη του Χρήστου Κυριαζή στο Newsbomb.gr: «Το τέλος θα το νιώσω»