ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα Νοσοκομεία της Χώρας - Εφημερίες «κόλαση»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Πόλεμος» στα Νοσοκομεία της Χώρας - Εφημερίες «κόλαση»
Εφημερίες «κόλαση» και δεκάδες διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Κορονοϊός: «Πολεμικό» σκηνικό στα νοσοκομεία όλης της χώρας - «Κόλαση» οι εφημερίες - Δραματική προειδοποίηση των γιατρών και νοσηλευτών ότι θα θρηνήσουμε θύματα - «Στοιβαγμένοι» ασθενείς σε διαδρόμους και ράντζα. 

Την δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία όλης της χώρας περιγράφει στο Newsbomb.gr η κυρία Ψαρρού Άννα, νοσηλεύτρια σε κλινική covid στο Νοσοκομείο Αττικόν και μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων.

«Γέμισε με ράντζα non covid ασθενών το νοσοκομείο» είπε η κυρία Ψαρρού και πρόσθεσε «δεν ξέραμε πού να βάλουμε τους ασθενείς» .

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν ότι το Δημόσιο Σύστημα υγείας έχει «γονατίσει».

«Θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε περισσότερους ασθενείς, στα ράντζα παρά στις κλίνες» προειδοποιεί η νοσηλεύτρια.

Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης είναι πως αρκετά νοσοκομεία της Χώρας, όπως το Αττικόν, που δέχεται 100νταδες περιστατικά όταν εφημερεύει, ξεκινάει την εφημερία χωρίς ελεύθερο κρεβάτι για ασθενή ενώ όπως χαρακτηριστικά γράφει και το πανό στην φωτογραφία έξω από το Νοσοκομείο χρησιμοποιούνται 10δες ράντζα ώστε να «νοσηλευτούν» οι ασθενείς.

«Ήδη αρκετοί ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Αττικόν» βρίσκονται σε ράντζα με κίνδυνο την ζωή τους. Θα δούμε κόσμο να πεθαίνει εκτός ΜΕΘ» είπε η κυρία Ψαρρού.

Τα Νοσοκομεία λόγω αυξημένης διασποράς του κορονοϊού δεσμεύουν συνεχώς κλινικές για νοσηλεία περιστατικών κορονοϊού. Έτσι δεν υπάρχουν κλίνες για τη νοσηλεία ασθενών άλλων παθήσεων που αυξάνονται συνεχώς λόγω της άρσης των περιορισμών.

Εφημερίες «κόλαση» - Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

«Ξεκίνησε μία μέρα εφημερίας με μηδέν κρεβάτια και πεντηεφτά ράντζα. Αποτέλεσμα των προηγούμενων ημερών» είπε η κυρία Ψαρρού και συνέχισε: «Είμαστε λες και δεν πέρασε μία μέρα, εδώ και ενάμισι χρόνο» τόνισε.

Ενώ αναφορικά συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα η κυρία Ψαρρού είπε: «Ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει βοηθήσει ούτε μία μέρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας» ανέφερε.

Η κατάσταση για τα εφημερεύοντα Νοσοκομεία γίνεται ακόμα πιο τραγική. Καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές δίνουν σκληρές και υπεράνθρωπες «μάχες», για να μην χαθεί κανένας συνάνθρωπός μας αλλά να μη νοσήσουν οι ίδιοι.

Τις προηγούμενες ημέρες μέσα σε 48 ώρες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι ελεύθερο.

«Δεν γίνεται ενάμιση χρόνο μετά να μην μιλάμε για επίταξη του ιδιωτών, δεν μπορούμε να λέμε ότι έχουν γίνει προσλήψεις, όταν ζούμε καθημερινά εφημερίες "τρόμου"» κατέληξε η κυρία Ψαρρού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για νέες απάτες μέσω POS – Πώς «έφαγαν» χρήματα από 73χρονο στην Κυψέλη

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Παράθυρο» για αλλαγές ως προς τη λήξη του από τον Θεμιστοκλέους