ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια
Τι ισχυριζόταν η ίδια για την περιουσία και την καταγωγή της; Ποιο είναι το παρελθόν της;

Χαλάνδρι: Την ώρα που το θύμα, ο 68χρονος γιατρός που πυροβολήθηκε από την Κλοντιάνα Τσέλο δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, τα όσα ακατάληπτα υποστηρίζει η δράστις δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση για την υπόθεση, αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την εγκληματική ενέργεια

Η δράστις φαίνεται ότι διατηρούσε τουλάχιστον δυο προφίλ στο facebook μέσω των οποίων αναρτούσε μηνύματα που είχε με τον γιατρό για την επιμέλεια του παιδιού. Αρκετές από τις αναρτήσεις της ήταν ιδιαιτέρως επιθετικές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κλοντιάνα Τσέλο είχε εδώ και καιρό στήσει καρτέρι στον γιατρό και είχε προετοιμάσει την επίθεσή της.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα sms που αντάλλασε με τον γιατρό και τα οποία στη συνέχεια η ίδια αναρτούσε, υπήρχε μεγάλη ένταση.

Ο Γιώργος Νέος, γνωστός οφθαλμίατρος, ερωτεύτηκε πριν από 13 χρόνια την Κλοντιάνα Τσέλο η οποία εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας μεγάλης κλινικής των βορείων προαστιών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο χώρο εργασίας κι από τη σχέση αυτή προέκυψε ένα 13χρονο σήμερα κορίτσι. Ο γιατρός, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η εξωσυζυγική αυτή σχέση παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονιά του γιατρού, η γυναίκα η οποία συνελήφθη από την αστυνομία μελετούσε καιρό το σχέδιο της επίθεσης, αφού όπως λένε γείτονες του γιατρού την είχαν δει να περιφέρεται στη γειτονιά ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε έντονο διαπληκτισμό ακόμα και με την Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου.

Ήρθε από την Κεφαλλονιά όπου διέμενε σε φιλικό σπίτι και ξεκίνησε να παρακολουθεί τις κινήσεις του γιατρού χωρίς να γίνεται αντιληπτή στην αρχή, αφού καθώς ο οφθαλμίατρος εδώ και χρόνια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να τον πλησιάζει σε απόσταση των 100 μέτρων.

Η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία παρουσιαζόταν σε ανθρώπους που τη γνώριζαν για πρώτη φορά άλλοτε ως εικαστικός, άλλοτε ως... συγγενής της οικογένειας Παυλίδη της γνωστής σοκολατοποιίας. Είναι κάτι που η ίδια είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν προκύπτει.

Άλλες φορές πάλι εμφανίζεται ως κληρονόμος μιας «αμύθητης» περιουσίας τουλάχιστον 3.000.000.000 ευρώ, που όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε στην Αλβανία!

Μάλιστα στις αναρτήσεις της ισχυριζόταν ότι ο γιατρός ήταν «εγκέφαλος» ενός κυκλώματος με μέλη εισαγγελείς, δικηγόρους, μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφους, οι οποίοι όλοι μαζί δρούσαν προκειμένου να της αρπάξουν την «αμύθητη» περιουσία της αλλά και να της αρπάξουν την κόρη της. Η αμύθητη περιουσία των 3 δισεκατομμυρίων, δεν προκύπτει από κάπου αφού η ίδια για να ζήσει φαίνεται ότι πωλούσε κάποιους πίνακες που έφτιαχνε ως εικαστικός.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από τις αναρτήσεις της άλλες φορές εμφανίζεται θλιμμένη κι άλλες φορές περιχαρής επιδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα αυτή τηλεφωνούσε σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης προσπαθώντας να τους πείσει ότι είναι θύμα του μεγαλογιατρού για να δημοσιοποιήσουν την ιστορία της. Σε κάποιες περιπτώσεις το πέτυχε, αφού η ιστορία της είχε γίνει και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Με ράπιντ τεστ στα σούπερ μάρκετ; - «Ασφαλώς και εξετάζεται», απαντά η κυβέρνηση

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα ΜΜΜ με 8.000 κρούσματα ημερησίως

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση