ΕΛΛΑΔΑ

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική απόπειρα

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική απόπειρα

Η εικαστικός από το Χαλάνδρι είχε εμμονή τόσο με τον γιατρό όσο και με τη σύζυγό του στην οποία είχε επιτεθεί πριν από πέντε χρόνια

Τον βίο αβίωτο του είχε κάνει του οφθαλμίατρου Γ. Ν. η 49χρονη εικαστικός Κ.Τ. με αποκορύφωμα το χθεσινό καρτέρι έξω από το σχολείο του παιδιού τους όπου τον πυροβόλησε τουλάχιστον έξι φορές.

Ο δικηγόρος του γιατρού, κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, αποκάλυψε το παρασκήνιο της ολέθριας σχέσης και τον Γολγοθά που φέρεται να ανεβαίνει ο πελάτης του αλλά και η Αγγλίδα σύζυγός του την τελευταία δεκαετία.

Όπως λέει ο κ. Αλεξανδράκης, ο εντολέας του ταλαιπωρείται τα τελευταία 12 χρόνια με αυτή την υπόθεση έχοντας δεχθεί εκβιασμούς, απειλές και εξύβριση.

«12 χρόνια ταλαιπωρία. Τον εκβίαζε για να της δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί αλλιώς τον απειλούσε ότι θα πάει στους δικούς του, στη γυναίκα του, ότι θα βγει στα κανάλια και άλλα τέτοια. Ο γιατρός αναγνώρισε το παιδί, το φρόντιζε αλλά αυτή συνέχιζε να τον απειλεί και τον εκβιάζει. Τελικά απηύδησε και κατέθεσε σε βάρος της μήνυση με αποτέλεσμα να καταδικαστεί».

«Είχε στήσει καρτέρι και στη σύζυγό του γιατρού»

Δεν ήταν όμως μόνο ο οφθαλμίατρος στο στόχαστρο της γυναίκας. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Αλεξανδράκη, η συλληφθείσα είχε εμμονή και με την Αγγλίδα σύζυγό του στην οποία μάλιστα, κατά το παρελθόν, είχε επιτεθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

«Πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα και στη σύζυγό του απλά τότε δεν είχε μαζί της όπλο. Την περίμενε έξω από το σχολείο του παιδιού και, με το που την είδε, της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και άρχισε να την χτυπά. Καταδικάστηκε και για αυτή την υπόθεση» ανέφερε ο κ. Αλεξανδράκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: «Κληρώνει» την Τετάρτη - Οι σκέψεις για τα rapid test και την είσοδο στα σούπερ μάρκετ

Χαλάνδρι: Η εικαστικός είχε ένα... μίνι οπλοστάσιο και κάρτες ταρώ - Κρίσιμα 24ωρα για τον γιατρό

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες