ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν θα είναι η Ρεπούση υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ - Είχε συνωστισμό στα ψηφοδέλτια φαίνεται...

Δεν θα είναι η Ρεπούση υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ - Είχε συνωστισμό στα ψηφοδέλτια φαίνεται...
Ατυχία... είχε συνωστισμό στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ (πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)

Πολύ στενοχωρήθηκα που δεν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής η «συνωστισμένη» Μαρία Ρεπούση - Και η ίδια προφανώς, αφού όπως προκύπτει από την δήλωσή της περίμενε να βρίσκεται στις λίστες της Κουμουνδούρου, αλλά φευ, είχε συνωστισμό στα ψηφοδέλτια - Γράφει ο Κώστας Τσιτούνας 

Κρίμα γιατί η κυρία Μαρία Ρεπούση είχε αναλάβει και την πρωτοβουλία της γέφυρας με τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ.

Προσέξτε, βγήκε μόνη της (χωρίς να την ρωτήσει κανείς) και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια, ενώ η αλήθεια είναι ότι την έκοψαν.

Η καθηγήτρια Ιστορίας και πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ, Μαρία Ρεπούση, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στη διαδικασία να μας απαντήσει στο «γιατί».

Η κυρία Μαρία Ρεπούση

Όπως έγραψε στο facebook, «πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Θα σας πω εγώ τι συμβαίνει.

Το τελευταίο διάστημα η συνωστισμένη... καθηγήτρια ασκούσε έντονη κριτική στην κυβέρνηση αν και μαζί με άλλους είχε αναλάβει να χτίσει τη γέφυρα - υποτίθεται - με τη σοσιαλδημοκρατία.

Θα μου πείτε «τι σχέση έχει η Ρεπούση με τη σοσιαλδημοκρατία;».

Ότι σχέση έχει ο Ραγκούσης και η Διαμαντοπούλου.

Πρακτικά τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την ανακοίνωσε χθες μαζί με τον Κόκκαλη και τους άλλους και η καθηγήτρια βγήκε από τα ρούχα της.

Φρόντισε λοιπόν να κλείσει μόνη της την πόρτα για να μην πουν ότι την άφησε το κόμμα εκτός.

Ρε τι συμβαίνει εκεί στη σοσιαλδημοκρατία.

Του γιοφυριού της Άρτας γίνεται...

Ο Κώστας Τσιτούνας είναι:

στο FΑCEBOOK

στο INSTAGRAM και

στο ΤWITTER