ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τεράστιος πονοκέφαλος για το Μαξίμου το Υπουργείο Παιδείας

Τεράστιος πονοκέφαλος για το Μαξίμου το Υπουργείο Παιδείας

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και το ότι για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Παιδείας δεν κατορθώνει να συντονίσει σωστά μια διαδικασία που αφορά στη... σχέση της με το διαδίκτυο, προκαλεί εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση φάνηκαν και στην πρώτη καραντίνα, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις τα αποτελέσματα μαθητές και γονείς τα έμαθαν... απόγευμα και σήμερα, η τηλεκπαίδευση ξεκίνησε (με τους μαθητές και τους γονείς να σιχτιρίζουν, καθώς δεν κατόρθωσαν, παρά μόνο λίγοι και τυχεροί, να συνδεθούν ποτέ στην πλατφόρμα.

Η πολιτική που ασκεί η Νίκη Κεραμέως και το γεγονός πως είναι το μοναδικό υπουργείο που συνεχώς μπαίνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας για αρνητικό λόγο, ταλαιπωρώντας χιλιάδες μαθητές και τους γονείς τους, δεν μένει εκτός των σκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών του συνεργατών.

Και παρά τις δικαιολογίες που συχνά - πυκνά εμφανίζει το υπουργείο Παιδείας, που τώρα επικαλείται πανευρωπαϊκό πρόβλημα της πλατφόρμας Webex, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο επόμενος ανασχηματισμός, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί, θα έχει... λογαριασμό για την Νίκη Κεραμέως και τους συνεργάτες της.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν και οι πληροφορίες που τη θέλουν να έχει αρνηθεί πεισματικά να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο δρόμος προς την απομάκρυνση της υπουργού είναι δίχως... επιστροφή!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Παγώνη: «Ποια Χριστούγεννα; Αμφιβάλω αν θα κάνουμε και Πάσχα»