ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

MRB: Δένδιας - Κικίλιας σταθερά στην κορυφή

Δένδιας - Κικίλιας

Παρά την όποια κυβερνητική φθορά, άλλη μια έρευνα κοινής γνώμης καταγραφεί υψηλά ποσοστά τόσο για το Νίκο Δένδια, όσο και για τον Βασίλη Κικίλιας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και πολλούς μήνες, σχεδόν σε όλες τις έρευνες ο υπουργός Υγείας καταγραφεί ισχυρά ποσοστά αποδοχής, που ερμηνεύεται ως μια ουσιαστική επιβράβευση στις προσπάθειες αντιμετώπισης κατά του κορονοϊού.

Οι ευνοϊκές γνώμες υπέρ του Κικίλια στις τάσεις Ιουλίου της MRB αγγίζουν περίπου το 40% όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα...

Να σημειώσουμε ότι ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην ΕΡΤ, προέτρεψε όσους πολίτες δεν το έχουν πράξει ακόμα, να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους , ενώ δήλωσε πως ο στόχος επίτευξης ανοσίας στο 70% στο τέλος Αυγούστου είναι εφικτός.

Ο εμβολιασμός είναι πατριωτικό καθήκον, γι' αυτό θα ήταν καλό να εμβολιαστούν όλοι όσοι δεν το έχουν πράξει ακόμα, ιδίως αυτοί που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και άνθρωποι άνω των 60 ετών, όπως ανέφερε για ακόμα μία φορά, σήμερα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ.

Ο κ. Κικίλιας αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν, την ερχόμενη Τρίτη, 13 Ιουλίου, το πρωί, ο ίδιος μαζί με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα θα παραστούν στην Ιερά Σύνοδο και θα μιλήσουν στους μητροπολίτες για την ανάγκη του εμβολιασμού, θυμίζοντας ότι δύο από αυτούς έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό.

Ερωτηθείς για τον στόχο ανοσίας στο 70% στο τέλος Αυγούστου, ο υπουργός απάντησε πως είναι υπαρκτός και θα επιτευχθεί εάν προσθέσουμε στους εμβολιασμένους και όσους έχουν φυσική ανοσία, καθώς νόσησαν στο παρελθόν από τον κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη σε αποθήκη στο Περιστέρι