ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι «αμφιβολίες» της Τζάκρη για τα εμβόλια...

Θεοδώρα Τζάκρη ΣΥΡΙΖΑ

Τοποθέτηση που συζητήθηκε για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Σε μια αμφίσημη τοποθέτηση για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κατά του covid -19 έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της υπόθεσης του Νίκου Παππά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα μέσω της οποίας προέτρεπε τους πολίτες να εμβολιαστούν, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε σήμερα:

«Η συγκρότηση της προανακριτικής αποτελεί έναν ιστορικό αστεϊσμό με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε να αντισταθμίσει την τραγική διαχείριση της πανδημίας. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20 χιλ κρούσματα σε λίγες ημέρες γιατί αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με εμβόλια. Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας - του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού. Ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό και αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους τους ταξιτζήδες τους δικηγόρους δηλαδή στο σύνολο πληθυσμού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δύσκολη η κατάσταση στα νησιά – Ποιες είναι οι πιο «μολυσμένες» περιοχές