ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Κικίλιας δίπλα στον Σπύρο Φωκά

Βασίλης Κικίλιας Σπύρος Φωκάς
Ο ηθοποιός ζει μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά στο Καλαμάκι Κορινθίας
Intime News

Η περιπέτεια του εμβληματικού ηθοποιού του κινηματογράφου και του θεάτρου Σπύρου Φωκά, ο οποίος βρίσκεται κλινήρης και κατάκοιτος, αντιμετωπίζοντας γενναία τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει, σε ένα σπίτι προκάτ με πολύ κρύο τον χειμώνα και καύσωνα το καλοκαίρι, έχει συγκινήσει πολύ κόσμο.

Φίλοι και γνωστοί προσπαθούν να τον βοηθήσουν δίνοντάς του φαγητό για να μπορέσει να ζήσει, καθώς τα 600 ευρώ σύνταξη που παίρνει δεν φτάνουν ούτε καν για τα φάρμακά του.

Ο αγαπημένος σταρ του κινηματογράφου ζει μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά στο Καλαμάκι Κορινθίας, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται καθημερινά, χωρίς καν να έχει τα βασικά αγαθά για να ζήσει αξιοπρεπώς. Ένας από τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει είναι ο σημερινός υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Μάλιστα η φίλη της οικογένειας, Σοφία Μπαλάση, μέσα από την «Espresso» κάνει έκκληση προς την Πολιτεία αλλά και προς ιδιώτες να βοηθήσουν τον αγαπημένο μας Σπύρο Φωκά. «Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς. Επίσης ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει, διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ό,τι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Βασίλης Κικίλιας, παρέχοντας στον ηθοποιό φυσιοθεραπεύτρια.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός τον Ιούλιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι-κοντέινερ στο Καλαμάκι Κορινθίας, στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα αιμοπετάλιά του ήταν πολύ πεσμένα και έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στην Αθήνα. Έτσι κι έγινε, με τον 83χρονο ηθοποιό να νοσηλεύεται για τρεις εβδομάδες στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και διασωληνώθηκε ξανά

Χάος στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μετά τα χημικά και τις μολότοφ, ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους

«Παρμενίων 2021»: Το Newsbomb.gr στον Έβρο - Δείτε τη μεγαλύτερη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων