ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης: Κι εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο

Μητσοτάκης: Κι εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Intime news

Στη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2023 στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Kατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2023 στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συζήτηση του προϋπολογισμού 2023, της ομιλίας του στη Βουλή, αναφέρθηκε προς τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Μητσοτάκης «καυτηρίασε» τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη στο θέμα της Εύας Καϊλή και την προσπάθειά του να τη «χρεώσει» στη Νέα Δημοκρατία, όπως είπε, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα ανέφερε από το βήμα του κοινοβουλίου ο Μιχάλης Κατρίνης για τις εκλογές.

«Κι εγώ θέλω να καρφώνω σαν τον Αντετοκούνμπο, αλλά είναι δύσκολο κ. Κατρίνη. Εκτός αν φαντάζεστε ότι θα πάρετε 40%», ανέφερε προς τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο πρωθυπουργός. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αλλαγές θέσεων του κ. Ανδρουλάκη και της παράταξής του στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών, καυτηριάζοντας τη στάση που έχει τηρήσει ως τώρα η Χαριλάου Τρίκουπη. «Εκτός αν φαντάζεστε τον εαυτό σας σε ρόλο Σοσιαλ-Καμμένου», είπε με νόημα.

Σχετικές ειδήσεις

Μητσοτάκης: Από τον Φεβρουάριο το 10% των αγορών στα σούπερ μάρκετ

Επιταγή ακρίβειας: «Κλείδωσε» για τις 20 Δεκεμβρίου η πληρωμή

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν έκανα εκλογές, κ. Τσίπρα θα μας πείθατε;