ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποχαιρετισμός Πλεύρη στο ΕΚΑΒ - Παραδίδει «σκυτάλη» στην Αναστασία Κοτανίδου

Παπαευσταθίου - Πλεύρης
Ο Νίκος Παπαευσταθίου και ο Θάνος Πλεύρης
Twitter

Με μια επίσκεψη στην «αγαπημένη» του υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, αποχαιρετά ο Θάνος Πλεύρης τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, λίγο πριν παραδώσει τη «σκυτάλη» στην Αναστασία Κοτανίδου, όπως όλα δείχνουν. 

«Η αγαπημένη μου υπηρεσία, ο επιχειρησιακός μας βραχίονας, το ΕΚΑΒ. Ήταν αδύνατον να μην το επισκεφτώ, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο φίλο Παπαευσταθίου, τους γιατρούς, διασώστες και όλους τους εργαζομένους που δίνουν καθημερινή μάχη για τον πολίτη. Μόνο ευγνωμοσύνη» έγραψε ο Θάνος Πλεύρης στο twitter.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου παρέδωσε στον Θάνο Πλεύρη μια αναμνηστική πλακέτα, ως απόδειξη της αγαστής συνεργασίας που είχαν.

Τον κ. Πλεύρη αναμένεται να διαδεχθεί ως υπηρεσιακή υπουργός Υγείας, η Αναστασία Κοτανίδου, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Αναστασία Κοτανίδου
Η Αναστασία ΚοτανίδουINTIME NEWS

H Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, είχε πολύ ισχυρή παρουσία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ως διευθύντρια της ΜΕΘ του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, του «Ευαγγελισμού».

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση αναμένεται να ορκιστεί την Παρασκευή (26/05/2023), αφού προηγηθεί η ορκωμοσία του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά, αύριο στις 16:00.

Σχετικές ειδήσεις