ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ράνια Θρασκιά: Το δημόσιο μήνυμα για την πρώτη της μέρα στη Βουλή - «Θα αγωνιστώ για όλους»

Ράνια Θρασκιά: Το δημόσιο μήνυμα για την πρώτη της μέρα στη Βουλή - «Θα αγωνιστώ για όλους»
Eurokinissi

H Ράνια Θρασκια εκλέχθηκε βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή την πρώτη της μέρα στην ελληνική Βουλή

Η Ράνια Θρασκιά είναι μέλος της βουλής αφού κατάφερε να είναι ένα από τα 300 πρόσωπα που κατάφεραν να εκλεγούν στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 25η Ιουνίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, εκλέχθηκε βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή την πρώτη της μέρα στην ελληνική Βουλή προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Η πρώτη μέρα στην Ελληνική Βουλή, ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Η συγκίνησή μου από την τιμή που μου έγινε από τους συμπολίτες μου είναι τεράστια. Και η αυτονόητη ευθύνη που προκύπτει από αυτήν. Με απόλυτη συναίσθηση αυτής της ευθύνης θα πορευτώ σε αυτήν την διαδρομή.

Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, από το μυαλό και την καρδιά μου, για να δικαιώσω κάθε έναν από τους ανθρώπους που με έφτασαν με την ψήφο τους ως εδώ. Θα αγωνιστώ για μια συμπεριληπτική, δίκαιη κοινωνία και για ευημερία για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διαχωρισμούς. Με λογική και ευαισθησία. Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα», έγραψε η Ράνια Θρασκιά.