ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον επιμένει… ελληνικά – Δοκίμασε τοπικές γεύσεις σε ταβέρνα της Καρύστου

Ο Μπόρις Τζόνσον επιμένει… ελληνικά – Δοκίμασε τοπικές γεύσεις σε ταβέρνα της Καρύστου
INSTAGRAM.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και… καλού φαγητού στην Κάρυστο.

Ο Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και… καλού φαγητού στην Κάρυστο Ευβοίας, όπου βρίσκεται από την παραμονή του Δεκαπενταυγούστου. Ο πρώην Βρετανός πολιτικός επισκέφθηκε το εστιατόριο «Μουριές» και δοκίμασε τις γνήσιες τοπικές γεύσεις του νησιού.

Το εστιατόριο «Μουριές» βρίσκεται στο Παραδείσι Ευβοίας, ένα μικρό χωριό μόλις δέκα λεπτά μακριά από την Κάρυστο, την πόλη όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στις 14/08, ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας έφθασε στην Κάρυστο, όπου περνά στιγμές χαλάρωσης.

Ο Μπόρις Τζόνσον επέλεξε και εφέτος να επισκεφθεί τη χώρα μας και συγκεκριμένα την Κάρυστο, προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Βρετανός πρώην πολιτικός έφθασε τη 14η Αυγούστου στην πόλη και οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επί ποδός για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του.

Πέρυσι, ο Μπόρις Τζόνσον φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το κλίμα και την φιλοξενία της περιοχής, ενώ, μαρτυρίες έκαναν λόγο για έναν αρκετά απλό άνθρωπο, ο οποίος εμφανιζόταν και περνούσε σχεδόν απαρατήρητος από παραλίες αλλά και καταστήματα εστίασης, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Σχετικές ειδήσεις