ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς μπορεί να βρεθεί στην παραμεθόριο - Τι ισχύει για τη στρατιωτική θητεία του

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς μπορεί να βρεθεί στην παραμεθόριο - Τι ισχύει για τη στρατιωτική θητεία του

Νέες πληροφορίες και δεδομένα για τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και εκτός των θεμάτων που ταλανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει να ασχοληθεί και με τη στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, τα δεδομένα που ενδεχομένως να είχε στο μυαλό του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπορεί να διαφοροποιηθούν όπως δήλωσε ο καθ' ύλην αρμόδιος σήμερα σε συνέντευξή του.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» για το πρόγραμμα «Θητεία ευκαιρία».

Ανάμεσα στα θέματα της επικαιρότητας, ο υφυπουργός ρωτήθηκε και για τη θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση. Να δούμε κατ΄ αρχάς αν θα υπηρετήσει το ελάχιστο της θητείας του με βάση και τη νομοθετική πρόβλεψη, τις 20 ημέρες ή τους έξι μήνες όπως προβλέπεται. Να διευκρινίσω πως, αν επιλέξει τον ελάχιστο χρόνο στράτευσης, δηλαδή την βασική εκπαίδευση, σημαίνει ότι θα υπηρετήσει μόνο σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. Στην περίπτωση που επιλέξει να υπηρετήσει παραπάνω από 20 ημέρες τότε ανάλογα με το που θα καταταγεί από το επιτελείο μπορεί να υπηρετήσει και στην παραμεθόριο», δήλωσε ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης.