ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τάιλερ Μακμπέθ: Ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας

Τάιλερ Μακμπέθ: Ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει κάνει κάποιες μικρές δηλώσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που δίνει μια συνέντευξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου τα ξημερώματα της Παρασκευής προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει κάνει κάποιες μικρές δηλώσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που δίνει μια συνέντευξη.

Ο Τάιλερ σε ένα μέρος της συνέντευξης είπε: «Δεν έχω νιώσει διάκριση γιατί δεν είμαι Έλληνας ή για άλλον λόγο. Δεν μπορώ να μιλήσω ελληνικά αλλά το δουλεύω. Δεν μου άρεσε το σχόλιο γιατί δεν είμαι Έλληνας, όμως νιώθω ευπρόσδεκτος εδώ. Οι άνθρωποι μας βλέπουν να είμαστε αυθεντικοί, γενικά η κοινωνία είναι πολύ ανοιχτή. Τώρα καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή εδώ, για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει πολιτική ενδοσκόπηση, να δει το κόμμα ποια είναι τα προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος. Και το κάνει για τους σωστούς λόγους.

Τον έχω δει να εξελίσσεται σε διάφορους τομείς και με συνθήκες που ήταν εναντίον του. Μέχρι στιγμής οι χειρισμοί του είναι απόλυτα επιτυχημένοι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μητσοτάκη. Έχει να κάνεις με το ποιος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα με ηθικό τρόπο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική,με ενδιαφέρει η Ιατρική. Με τις εμπειρίες σε ΗΠΑκαι Ελλάδασκοπεύω να είμαι συνήγορος της νοσηλευτικής και να βοηθήσω στην αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών νοσηλευτικής στην Ελλάδα, διότι υπάρχουν κενά και δεν υπάρχει η αυτονομία που υπάρχει στις ΗΠΑ, ενώ θα ασχοληθώ και με την ίδρυση νοσηλευτικού κέντρου.

Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θα αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό».