ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μαλλιά κουβάρια Κασιμάτη και Μωραϊτης: «Είσαι κλόουν» λέει ο ένας, «είσαι ψώνιο» απαντάει η άλλη

Μαλλιά κουβάρια Κασιμάτη και Μωραϊτης: «Είσαι κλόουν» λέει ο ένας, «είσαι ψώνιο» απαντάει η άλλη

Στο «κόκκινο» οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ, πριν το τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες.

«Ήτανε στραβό το κλήμα τό 'φαγε κι ο γάιδαρος» λέει ο σοφός λαός και αυτή η φράση έρχεται να «κουμπώσει» με τον καλύτερο τρόπο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μυστικό ότι τις τελευταίες εβδομάδες το κλίμα δεν είναι καλό στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης - άλλωστε δεν το κρύβουν και ιδιαίτερα.

Από τη μια οι μαζικές αποχωρήσεις στελεχών στα τέλη του 2023 και οι γκρίνιες για τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, από την άλλη ο διχασμός που έχει προκύψει για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια - με αποκορύφωμα την κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη.

Τώρα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα «ξεκατίνιασμα», έστω και διαδικτυακό, ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη και τον στιχουργό και online fan του Κασσελάκη Νίκο Μωραΐτη. Αφορμή στάθηκε η επιστολή που έστειλε η βουλευτής στην Κ.Ο. του κόμματος, επειδή μπήκε η υπογραφή της στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας. Η επιστολή γνωστοποιήθηκε κι έγινε το έλα να δεις.

Ο Νίκος Μωραϊτης πέρασε στην επίθεση, γράφοντας στο Χ: «Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε: «Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο. Ψώνια της παραπολιτικής».