ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και εμένα μέσα στον σάκο - Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις Γεωργιάδη, Πορτοσάλτε

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και εμένα μέσα στον σάκο - Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις Γεωργιάδη, Πορτοσάλτε

Αντέδρασαν Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε και ο Πάνος Βλάχος έδωσε απάντηση μετά τον σάλο 

Την απάντησή του έδωσε ο Πάνος Βλάχος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live του στη Θεσσαλονίκη.

Δύο εβδομάδες μετά την επίθεση που έκανε σε δημοσιογράφους ο Πάνος Βλάχος ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, αφού τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων τα εξής: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Αυτή η παράφραση των στίχων έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε να αντιδράσουν.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε ο Πάνος Βλάχος σε στόρι στο Instagram.

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

Πώς αντέδρασαν Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», ήταν η αντίδραση που είχε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.