ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Κασσελάκης και η αντιγραφή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη»

Δημήτρης Τσιόδρας: «Ο Κασσελάκης και η αντιγραφή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη»

Την απίστευτη... σύμπτωση για τη βάφτιση Κασσελάκη και ενός αποσπάσματος από βιβλίο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σχολίασε με αναρτησή του ο Δημήτρης Τσιόδρας

Επίθεση με αιχμηρά σχόλια προς τον Στέφανο Κασσελάκη αναφορικά με την πρόσφατη δήλωσή του γιαι την βάφτισή του, έκανε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Σε ανάρτησή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού χαρακτηρίζει ως αντιγραφέα-λογοκλόπο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και όπως αναφέρει πιάστηκε «με την γίδα στην πλάτη» καθώς το «θαύμα-οιωνός που δήθεν συνέβη στη βάπτιση του εισαγόμενου προέδρου Στέφανου, είναι φωτοκόπια μιας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Τσιόδρα:

«Ο Κασσελακης και η αντιγραφή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη

Στο προεδρικό επιτελείο της Κουμουνδούρου, αγωνίζονται να καλύψουν το πολιτικό κενο του αρχηγου τους και να τον βοηθήσουν να σταθεί κάπως –έστω ως «χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον». Όταν όμως, ο αρμόδιος του... τμήματος θρησκευτικής προπαγάνδας (!) πάσχει από πλήρη έλλειψη φαντασίας και καταφεύγει στην αντιγραφή–λογοκλοπή, τότε είναι αναπόφευκτο να τους πιάσουν «με τη γίδα στην πλάτη». Και να αποκαλυφθεί ότι το... θαύμα-οιωνός που δήθεν συνέβη στη βάπτιση του εισαγόμενου προέδρου Στέφανου, είναι φωτοκόπια μιας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. «Κόπι πάστε», που θά ‘λεγε και ο Πολάκης –η ψυχή του προέδρου Στέφανου, δηλαδή! Η απόδειξη στη φωτογραφία, από το βιβλίο «Η λειτουργική παραδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ Ανέστη Κεσελόπουλου».

Σχετικές ειδήσεις