Βούρκωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του: «Είναι παρών με τον τρόπο του»

Πέρασαν επτά χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - «Τον τιμούμε και τον θυμόμαστε με αγάπη», είπε ο γιός του, Κυριάκος Μητσοτάκης
Βούρκωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του: «Είναι παρών με τον τρόπο του»
1'

«Είναι παρών με τον τρόπο του», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή το 2017.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Action24, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα μέλη της οικογένειας «τον τιμούμε και τον θυμόμαστε με αγάπη», ενώ συμπλήρωσε ότι «η πολιτική του παρακαταθήκη είναι στην κρίση του ελληνικού λαού».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βουρκωμένος, παραδέχθηκε πως «μου λείπει. Μου λείπουν οι συμβουλές του», ενώ πρόσθεσε ότι «ένας γονιός κάνει καλή δουλειά με το παιδί του όταν έχει φύγει και λες “θα τον ρωτούσα κάτι” και ξέρεις τι θα σου έλεγε».

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε στη Χαλέπα Χανίων, στις 18 Οκτωβρίου 1918 και πέθανε στην Αθήνα, στις 29 Μαΐου 2017. Ήταν Έλληνας πολιτικός και διετέλεσε πρωθυπουργός (11 Απριλίου 1990 - 13 Οκτωβρίου 1993). Ήταν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (1 Σεπτεμβρίου 1984 - 3 Νοεμβρίου 1993), καθώς και ιδρυτής και πρόεδρος του Κόμματος Νεοφιλελεύθερων (6 Σεπτεμβρίου 1977 - 10 Μαΐου 1978).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή