ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Ταμήλος καταγγέλλει τον Χρυσοχοΐδη για τον Ε 65

Ο Ταμήλος καταγγέλλει τον Χρυσοχοΐδη για τον Ε 65

Ανακοίνωση κατά του υπουργού Υποδομών εξέδωσε ο βουλευτής Τρικάλων καταγγέλλοντας εγκατάλειψη των έργων στον αυτοκινητόδρομο Ε 65

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο υπουργός Υποδομών κ. Χρυσοχοΐδης με την εισήγησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποβαθμίζει τον άξονα Κεντρικής Ελλάδας και ειδικά το βόρειο τμήμα από τα Τρίκαλα προς την Εγνατία Οδό και παραπέμπει την κατασκευή του εκτός των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.

Εισηγείται την αποπεράτωση του βορείου τμήματος με πόρους που θα βρεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό (!!!) είτε από ιδιωτικά κεφάλαια(!!!) όταν στην ίδια πρόταση υποβαθμίζεται η σπουδαιότητα του τμήματος αυτού.

Η τακτική του Υπουργείου εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και ειδικότερα να συμπεριλάβει άλλα έργα του λεκανοπεδίου, του παραλιακού μετώπου είτε την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου.

Δηλαδή θα μείνει η Δυτική Θεσσαλία , η Δυτική Μακεδονία και ο Νομός Ιωαννίνων χωρίς οδική πρόσβαση προς της Αθήνα!
Και επειδή οι ιδιωτικοί πόροι δεν υπάρχουν παρά το γεγονός ότι γεμίσαμε διόδια, θα πρέπει να θρηνούμε για δεκαετίες εκατοντάδες θύματα στα ορεινά της Πίνδου;

O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο Θεσσαλός Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας πρέπει να αναθεωρήσουν τα σχέδια κατάργησης της Ε 65 που σχεδιάζει ο Υπουργός Υποδομών και να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις που δόθηκαν σε ένα εκατομμύριο Έλληνες πριν πολλές δεκαετίες!»

Σχετικές ειδήσεις