ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επίθεση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στον Άδωνι Γεωργιάδη

Επίθεση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στον Άδωνι Γεωργιάδη

Σκληρή κριτική στην επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ κατά τις πρόσφατες εκλογές άσκησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, κατά τη χθεσινή (29/01/2015) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ επιτέθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών. Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ σε ύφος "δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν"»;.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην περίοδο της συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως «πολλοί θεώρησαν ότι η οικονομική πολιτική της υπερφορολόγησης που ακολουθήθηκε, κυρίως την περίοδο όπου επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας, δεν ταιριάζει στην μεγάλη φιλελεύθερη Κεντροδεξιά παράταξη που έχει ως απαράβατη αρχή, την προστασία της ατομικής περιουσίας, της ιδιοκτησίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Τόνισε ακόμα πως «έγινε εκτενέστερη χρήση από όσο θα χρειαζόταν της στρατηγικής του φόβου που περιέγραφε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στρατηγική που από ένα σημείο και μετά λειτούργησε αρνητικά για τη ΝΔ».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε πως θα συγκληθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες τα όργανα της ΟΝΝΕΔ.

Σχετικές ειδήσεις