ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μετά τη Μήλο στη Σίκινο ο Αλέξης Τσίπρας - Δείτε με τι ταξίδεψε (photo)

Μετά τη Μήλο στη Σίκινο ο Αλέξης Τσίπρας - Δείτε με τι ταξίδεψε (photo)

Τις ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές του στα ελληνικά νησιά, μεταθέτοντας τις κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις για μετά τις 20 Αυγούστου, συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τη στάση του έτσι στη Μήλο, ο πρωθυπουργός μετέβη την Κυριακή (16/8) στη Σίκινο, όπου φιλοξενήθηκε από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Γιάννη Μπασκόζο.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το οινοποιείο «Μάναλη», ενώ πήγε και στη Χώρα για παγωτό και συγκεκριμένα στο κατάστημα «Μελιτένια».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μάναλης διατηρεί συγγενική σχέση με τον Τάκη Μπαλτάκο (πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά), ο οποίος παραθερίζει επίσης στο όμορφο νησί του Αιγαίου.

Ο Τσίπρας πάντως αφού απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα, τη σπάνια ομορφιά, αλλά και τη φιλοξενία της Σικίνου, αποχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας με σκάφος προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα, δε, με την ιστοσελίδα ractravelnews.gr, το σκάφος φέρεται να ανήκει στο Χανιώτη υφυπουργό Εσωτερικών Παύλο Πολάκη.

Το άρθρο φιλοξενεί μάλιστα και φωτογραφία από το φουσκωτό, καθώς και τα στοιχεία του, σημειώνοντας ότι το όνομά του είναι «Ώρα» και έχει Αριθμό Νηολογίου ΤΕ661.

tsipras sikinos

Υπενθυμίζεται ότι λανθασμένες πληροφορίες έκαναν λόγο για επίσκεψη του πρωθυπουργού, νωρίτερα, στη Μήλο με θαλαμηγό.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων miloslife.gr και milosvoice.gr ανέφερε: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια, εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο "Γαλήνη" στην Αγία Ειρήνη, της συμπατριώτισσας κυρίας Άννας Βλάχου, ενώ προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο».

Το ρεπορτάζ ανέφερε ακόμη πως στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο κ. Πολάκης.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας ταξίδεψε στη Μήλο με ένα φουσκωτό. Στην παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού στο νησί, αναφέρθηκε και ο δήμαρχος Μήλου, ο οποίος μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας υποστήριξε τη συγκεκριμένη εκδοχή...

Σχετικές ειδήσεις