ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εκλογές 2015 - Αλέξης Μητρόπουλος: Καμία «ρήξη» με το Μαξίμου

Εκλογές 2015 - Αλέξης Μητρόπουλος: Καμία «ρήξη» με το Μαξίμου

Παρά τις πληροφορίες κυβερνητικών πηγών που επέμεναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε «εκτός» ψηφοδελτίων τον κορυφαίο εργατολόγο, το περιβάλλον του Αλέξη Μητρόπουλου διαψεύδει τις παραπάνω «διαρροές» και διευκρινίζει ότι οι σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα είναι άριστες.

Όπως έλεγαν στο Newsbomb.gr στενοί συνεργάτες του πρώτου σε ψήφους βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Μητρόπουλος δεν έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα παρά τις περιπέτειες που έχει με την εφορία και θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές, αφού είναι ένας εκ των βασικών συντελεστών στη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος που θα ακολουθήσει το κόμμα αν σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις εκλογές.

Είναι προφανές ότι μέχρι την ανακοίνωση των υποψηφίων, οι «καραμπόλες» θα είναι πολλές.

Βλέπετε, στο Μαξίμου τα πράγματα αλλάζουν από ώρα σε ώρα και σε επικοινωνιακό επίπεδο οι χειρισμοί χαρακτηρίζονται από πολλές αστοχίες.

Άλλες σκόπιμες και άλλες λόγω πολιτικής απειρίας. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ο χρόνος θα δείξει πολλά.

Μαθαίνουμε πάντως ότι η είδηση της μη συμμετοχής του κ. Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια (η οποία προήλθε μέσα από την κυβέρνηση) προκάλεσε, στη συνέχεια, τεράστια αναστάτωση...

Άλλωστε εδώ που τα λέμε, ο Τσίπρας δεν έχει και πολλές επιλογές σε επίπεδο στελεχών με μεγάλη «δημοφιλία», ενώ είναι σαφές ότι οι «κορυφαίες» επιλογές του τον εγκατέλειψαν την τελευταία στιγμή και αντιτάχθηκαν στις κεντρικές κυβερνητικές κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Κ.Τ.

Σχετικές ειδήσεις