ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Προγραμματικές δηλώσεις - Σε ποιον είπε ο Ψαριανός: «άντε ρε αλήτη φύγε από εδώ...» (βίντεο)

Προγραμματικές δηλώσεις - Σε ποιον είπε ο Ψαριανός: «άντε ρε αλήτη φύγε από εδώ...» (βίντεο)

Ενδεικτικό του κλίματος που θα επικρατήσει και απόψε στη Βουλή είναι οι ατάκες «πεζοδρομίου» που ακούστηκαν στη χθεσινή (6/10/2015) συνεδρίαση.

Σκηνές ροκ στη συνεδρίαση της Βουλής μεταξύ του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μαντά κατά την διάρκεια της πολύωρης συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός με ύφος «πεζοδρομίου» και «κουλτούρα καφενείου», στράφηκε πρός τον Χρήστο Μαντά και ακούστηκε να του λέει «φιλαράκο... αλλού αυτά» και στην συνέχεια, χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε ποιον απευθύνεται, συνέχισε λέγοντας «άντε ρε αλήτη. Άντε φύγε από εδώ»...

Στην ένταση παρεναίβει και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχρηστόπουλος, ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε ο Ψαριανός να λέει - προφανώς στον Παπαχριστόπουλο- «ρε άντε πήγαινε απο εδώ...»

Δείτε το βίντεο

Ο Χρήστος Μαντάς, λίγο νωρίτερα, είχε παρέμβει στην συζήτηση θέλοντας να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ο οποίος από το βήμα της Ολομέλειας είχε ξεκόψει την περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επιτιθέμενος στη κυβέρνηση είχε αναφέρει πως «ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν σας την δίνουμε γιατί είστε ψεύτες. Δεν είστε πολιτικά αφελείς, είστε καθ’ έξιν ψεύτες».

«Θα μπορούσα να καλοδεχτώ την κριτική. Όμως ο απίστευτος και ιδιόμορφος ναρκισσισμός αυτού του κόμματος το οδήγησε σε απίστευτες κατηγορίες και χυδαιότητες. Τους τα επιστρέφουμε πίσω. Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους», απάντησε ο Χρήστος Μαντάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ρoή Ειδήσεων