ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οργή του πρωθυπουργού κατά του MEGA

Οργή του πρωθυπουργού κατά του MEGA

Μιλώντας στο Newsbomb.gr συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μάς τόνισε, ότι η καταγγελία που έκανε κατά του τηλεοπτικού σταθμού MEGA η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη απηχούσε την οργή του ίδιου του πρωθυπουργού για την πρωτοφανή αντικυβερνητική υστερία του συγκεκριμένου καναλιού, ειδικά μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τις συχνότητες.

«Μας κάνουν βρώμικο πόλεμο, αλλά δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς», μας υπογράμμισε. Και στη συνέχεια μας παρέθεσε μια σειρά παραδειγμάτων.

Αναπαράγουν κάθε κακόβουλη αντικυβερνητική συκοφαντία, χωρίς να παραθέτουν την άποψη της κυβέρνησης, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κατασκευάζουν θέματα μόνο και μόνο για να ασκήσουν αντικυβερνητική προπαγάνδα.

Επί του συγκεκριμένου θέματος, ενώ έχουν γίνει ντουντούκα των αστήρικτων καταγγελιών Πανούση, αρνήθηκαν στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη τη δυνατότητα απάντησης, όπως επιτάσσει η στοιχειώδης δεοντολογία, την οποία βάναυσα καταπάτησαν.

Και την ίδια στιγμή έδωσαν βήμα στον Άδ. Γεωργιάδη για να κάνει… διάγγελμα ότι κάποιες δεκάδες αναρχοαυτόνομοι τον εμπόδισαν να μιλήσει στο Βόλο…

Επίσης, στο σχετικό ρεπορτάζ βγήκε ο κοινοβουλευτικός τους συντάκτης για να «αποκαλύψει» ότι… κάποιος βουλευτής της Ν.Δ. του είπε ότι… του είπε ο Πανούσης ότι δε σκέφτεται να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο επειδή φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν! Έτσι, του είπε «κάποιος» κάτι και το αναπαρήγαγε χωρίς καμιά διασταύρωση…

Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού μάς τόνισε ότι «τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα άρχισαν μετά την ψήφιση του νόμου για τις συχνότητες, κάποιοι ολιγάρχες βλέπουν ότι χάνουν τα διαπλεκόμενα προνόμιά τους και αντιδρούν».

Και πρόσθεσε, ότι «έχουν γνώση οι φύλακες, δεν θα υποκύψουμε, αυτή τους η αντικυβερνητική υστερία θα συνεχιστεί αλλά ο νόμος θα εφαρμοστεί χωρίς εκπτώσεις»…

Σχετικές ειδήσεις