ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σοκ από την προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε τι έγραφαν και τι… έκαναν τελικά! (photos)

Σοκ από την προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε τι έγραφαν και τι… έκαναν τελικά! (photos)

Ειλικρινά, είναι δύσκολο να αποφανθεί κανείς αν είναι για γέλια ή για κλάματα.

Γιατί πώς μπορεί να πάρει κανείς ελαφρά τη καρδία το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά προέτρεπε τους πολίτες να μην πληρώνουν τίποτα, μέχρι να… καταρρεύσει το σύστημα, ενώ αφού έγινε ο ίδιος το… σύστημα αφαίμαξε με ακόμα σκληρότερα μέτρα και φόρους το μέσο Έλληνα;

«Αυτή είναι αφίσα της εποχής στην πλατεία Συντάγματος. Αυτή ήταν η αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά», ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης, δείχνοντας μια φωτογραφία της αφίσας (gallery) στον αέρα του MEGA.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει και δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεσμευόταν, αλλά προφανώς ξέχασε: «Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος, που δεν βελτιώνεται, παρά μόνο καταργείται»…

«Είναι από τότε που γέμιζαν τις πλατείες», συνέχισε ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε άλλη μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο νυν υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, στο Σύνταγμα.

kaklamanis

Ο κ. Κακλαμάνης διευκρίνισε, τέλος, ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι από τα πρακτικά της Βουλής και τις κατέθεσε άλλος βουλευτής.

Σχετικές ειδήσεις