ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αγοραστός - Παππάς, τα κοινά τους σημεία, οικονομικά και σύζυγοι

Αγοραστός - Παππάς, τα κοινά τους σημεία, οικονομικά και σύζυγοι

Ο Κώστας Αγοραστός, πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών και περιφερειάρχης Θεσσαλίας είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον Νίκο Παππά, υπουργό επικρατείας κατά τη διάρκεια της πρότασης του πρωθυπουργού στο προαύλιο χώρο της βουλής για την αναθεώρηση του συντάγματος.

Τι ενώνει όμως τους δύο πολιτικούς άνδρες; Ο Αγοραστός είναι αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος του οικονομικού πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Οικονομικά όμως σπούδασε και ο κ. Παππάς.

Η συζήτηση που έγινε ήταν περί του αν τα οικονομικά βγαίνουν για να επιλυθεί το πρόβλημα της χώρας.

Ο υπουργός επικρατείας, κ. Παππάς, ζήτησε από τον Αγοραστό να βρεθούνε τις απόμενες μέρες από κοντά, στην περιφέρεια Θεσσαλίας, την οποία και θα επισκεφθεί. Διότι πέραν όλων των άλλων, η σύζυγός του κ. Παππά, είναι από τον Βόλο. Ο καθηγητής Κώστας Αγοραστός, το απεδέχθη με πολύ μεγάλη χαρά, διότι και η δική του σύζυγος είναι από το Βόλο.

Η κουβέντα έκλεισε, αφού έχουν κοινά σημεία τα οικονομικά και τις συζύγους από την ίδια περιοχή, με τον Αγοραστό να ζητά από τον υπουργό επικρατείας να προσέξει ιδιαίτερα την περιφέρεια Θεσσαλίας και να στηρίξει το δύσκολο έργο των περιφερειαρχών σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε, στα δύσκολα βάλανε πλάτη όλοι οι περιφερειάρχες.

Σχετικές ειδήσεις