ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πλειστηριασμοί: Αυτή είναι η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ που της παίρνουν το σπίτι

Πλειστηριασμοί: Αυτή είναι η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ που της παίρνουν το σπίτι

Είναι η μοναδική κατοικία που έχει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τη βγάζει στο... σφυρί.

Η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, κινδυνεύει να δει το σπίτι της να βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Το αποκάλυψε η ίδια στην τηλεόραση.

Η πρώην βουλευτής, μιλώντας στην κάμερα του «Ε» δηλώνει χαρακτηριστικά: «Υποστήκαμε δύο μειώσεις στις συντάξεις. Εγώ βλέπω την επικουρική μου να εξανεμίζεται. Επομένως λέω “σκέψου τους άλλους που έχουν μείνει άνεργοι”. Ο γιος μου είναι άνεργος τρία χρόνια τώρα, δεν μπορεί να βρει δουλειά και τον στηρίζω εγώ με μια μικρή σύνταξη. Σκέψου λοιπόν αυτούς που είναι άνεργοι και έχουν οικογένειες ή είναι στην ίδια θέση με μένα. Πώς θα τους φανεί να βρεθούν στο δρόμο; Πού θα πάνε;».

Συνεχίζοντας η κυρία Γιαταγάνα αναφέρει:

«Είναι δύο χρόνια ακόμα. Δεν μπορώ να τα πληρώσω. Δεν μπορώ. Ας το πάρουν. Να δω τι θα καταλάβουν με το δικό μου σπίτι. Δεν με πτοεί αυτό το θέμα. Με πτοεί ένα άλλο θέμα. Το θέμα ότι θα χάσουν πάρα πολλοί Έλληνες τα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια κυβέρνηση, η οποία είχε υποσχεθεί “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, να μας φέρνει σήμερα στην κατάσταση να κινδυνεύουμε να χάσουμε σπίτια για τα οποία έχουμε δώσει και πολλά λεφτά».

Κυρία Γιαταγάνα όταν τα φώναζαν αυτά οι πολίτες εσείς ήσασταν στο πλευρό του σωτήρα Πάνου Καμμένου και δεν ακούγατε καλά!

Δεν ακούγατε τις κραυγές των πολιτών που έχαναν τις περιουσίες τους. Ούτε εσείς, ούτε και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σας που σήμερα κλαίγονται ότι δεν έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ (βλέπε Πάγκαλος).

Τώρα είναι λίγο αργά για... δάκρυα.

GIATAGANA

Ρoή Ειδήσεων