ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το γεύμα Παυλόπουλου - Καραμανλή και τι συζήτησαν

Το γεύμα Παυλόπουλου - Καραμανλή και τι συζήτησαν

Φυσικά ένα γεύμα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή δεν αποτελεί… είδηση, δεδομένης της διαχρονικής φιλίας τους. Ωστόσο δεν παύει να έχει τη σημασία του, ιδιαίτερα εφόσον γίνεται σε μια περίοδο πολιτικά φορτισμένη…

Την περασμένη Κυριακή λοιπόν ο πρώην πρωθυπουργός έκανε το τραπέζι στον Πρόεδρο και τη σύζυγό του. Η σχετική κουβέντα μεταξύ τους είχε γίνει πριν μέρες και η περασμένη Κυριακή ήταν… ελεύθερη για τον Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς δεν περιελάμβανε κάποια μετακίνηση εκτός Αθήνας ή κάποια άλλη υποχρέωση, τουλάχιστον απ’ το μεσημέρι έως τις 6 περίπου το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος έφτασε στο σπίτι του Κ. Καραμανλή γύρω στις 2 το μεσημέρι, κατευθείαν απ’ την Προεδρία όπου είχε διάφορα ραντεβού, ενώ η Σίσσυ Παυλοπούλου είχε φτάσει νωρίτερα.

Στο τραπέζι πάντως κάθισαν… έξι, αφού εκτός απ’ τα ζεύγη Παυλόπουλου και Καραμανλή ήσαν εκεί και τα δίδυμα του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη, που ήδη έχουν γίνει 15 χρονών.

Μάλιστα ο Αλέξανδρος είναι… φανατικός θαυμαστής του Πρ. Παυλόπουλου και του έκανε πολλές ερωτήσεις για τις δραστηριότητές του!

Ο Πρόεδρος απαντούσε πρόθυμα, αν και ο πατέρας του Αλέξανδρου τον προέτρεπε να είναι… φειδωλός, γιατί φοβάται διαρροές απ’ το γιό του!

Φυσικά ενδιαφέρον είχε και η συζήτηση μεταξύ Παυλόπουλου και Καραμανλή, που περιελάμβανε και πολιτική αλλά και «χαλαρά» θέματα. Άλλωστε εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη και το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, για το Σκοπιανό…

Ακολούθησε… απογευματινός καφές και γύρω στις 6 το απόγευμα το Προεδρικό ζεύγος αναχώρησε. Ο Πρόεδρος για το γραφείο του και η Σίσσυ Παυλοπούλου για το σπίτι.

Ήταν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον γεύμα…

Σχετικές ειδήσεις