ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έξαλλος ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού με τον Τσίπρα: Τι είπε για τον πρωθυπουργό

Έξαλλος ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού με τον Τσίπρα: Τι είπε για τον πρωθυπουργό

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος έγινε πρόσφατα αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή - Ποιος είναι ο παράγοντας του Εδεσσαϊκού που έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας - Τι είπε σε συνέντευξή του στο Secret για τον Τσίπρα;

Ο Θωμάς Μάτσιος είναι θυμωμένος με τον πρωθυπουργό: «Λυπάμαι πολύ για λογαριασμό του», λέει ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

Το όνομά του αναφέρθηκε στη σφοδρή αντιπαράθεση για την αναθεώρηση του Συντάγματος που είχαν την Τετάρτη (14/11) στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην κόντρα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενεπλάκη ο… Εδεσσαϊκός και ένας παράγοντάς του που στο παρελθόν είχε γίνει viral για τις… μπερδεμένες δηλώσεις του μετά από έναν αγώνα της ομάδας του που είχε αναβληθεί.

Ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός, Θωμάς Μάτσιος, έχει μείνει στην ιστορία για το πόσο… κατατοπιστικός ήταν στα όσα είχε πει στην κάμερα αναφορικά με εκείνον τον αγώνα. Είθισται, έκτοτε, όταν θέλουμε να πούμε πως κάποιος είναι μπερδεμένος ή σε σύγχυση ή δεν καταλαβαίνουμε όσα λέει να τον αποκαλούμε «αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού»

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Ο Θωμάς Μάτσιος μίλησε.

Έκανε δηλώσεις στο Secret των Παραπολιτκών και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κατσίγιαννη.

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό τον. Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», είπε στο δημοσιογράφο θυμωμένος και στεναχωρημένος.