ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απίστευτη ατάκα Τσίπρα σε Κόκκαλη

Απίστευτη ατάκα Τσίπρα σε Κόκκαλη
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογενειακή κληρονομιά του Πέτρου Κόκκαλη και στη σημαντική του συμβολή στον τομέα του περιβάλλοντος και της αυτοδιοίκησης.
EUROKINISSI

Έναν ξεχωριστό τρόπο επιφύλασσε για να «πειράξει» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κόκκαλη, ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου στη σκηνή και όταν ήρθε η σειρά του Πέτρου Κόκκαλη, ο κ. Τσίπρας επιφύλασσε έναν ξεχωριστό τρόπο για να «πειράξει» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε λέγοντας ότι στη θέση 13 του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Πέτρος Κόκκαλης αφού η «μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια», αστειευόμενος με τη σύνδεση που έχει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Ολυμπιακό και ο αριθμός 13 με τον Παναθηναϊκό.

Όταν τόνισε την σχέση του Πέτρου Κόκκαλη με τους «ερυθρόλευκους», ο πρωθυπουργός κατέληξε στη φράση «κανείς δεν είναι τέλειος», καθώς είναι γνωστά τα «πράσινα» αισθήματα του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογενειακή κληρονομιά του Πέτρου Κόκκαλη και στη σημαντική του συμβολή στον τομέα του περιβάλλοντος και της αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: Η Αστυνομία αναζητά την παρουσιάστρια - Δείτε τι έχει συμβεί

Αναδρομικά 2019: Αυτά είναι τα ποσά για τις κύριες συντάξεις - Πότε και πώς θα δοθούν

Σχετικές ειδήσεις