ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κι όμως! Δείτε ποιον είχε σοφέρ ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλγαρία

Κι όμως! Δείτε ποιον είχε σοφέρ ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλγαρία
facebook

Με ένα μαύρο τζιπ, το οποίο οδηγούσε ο Βούλγαρος ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ έφτασε στον χώρο των εγκαινίων έναρξης των έργων κατασκευής του IGB ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

Μάλιστα, στο σχόλιο δημοσιογράφου αν είναι καλός οδηγός ο κ. Μπορίσοφ, ο κ. Τσίπρας απάντησε «πολύ καλός».

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός υποδέχθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έφτασε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Βουλγαρία αλλά από την πρώτη στιγμή οι δυο τους χάθηκαν στην μετάφραση! Λίγο ότι ο Μπόικο Μπορίσοφ δεν μιλάει αγγλικά κάτι ότι δεν υπήρχε εξαρχής διερμηνέας, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός μίλαγε ακατάπαυστα και ο Αλέξης Τσίπρας κατέβαλε πολύτιμες προσπάθειες για να καταλάβει τι του λέει.

Ο Μπορίσοφ σύστησε έναν προς έναν όσους τον συνόδευαν στον Έλληνα πρωθυπουργό ενώ όλη η υποδοχή και μετάβαση στο Κίρκοβο μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες με τα όσα συνέβησαν

Η ανακούφιση του πρωθυπουργού ήταν μεγάλη μόλις εμφανίστηκε εν τέλει ο μεταφραστής οπότε και μίλησε με τον ομόλογο του για την εκλογική αναμέτρηση στην Βουλγαρία. «Έχουμε εκλογές αλλά μετά τις εκλογές πρέπει να συνεργαστούμε», είπε σύμφωνα με τον μεταφραστή ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι οι εκλογές στη Βουλγαρία δεν είναι τόσο σημαντικές, αφού οι εθνικές έγιναν ήδη.

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν δύο νεαρές, ντυμένες με παραδοσιακές στολές, προσφέροντας ψωμί και μέλι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι συνέβη

Посрещане на премиера на Гърция Алексис Ципрас

Geplaatst door Boyko Borissov op Woensdag 22 mei 2019

Σχετικές ειδήσεις