ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τσίπρας - Κοσιώνη: Πανικός στο στούντιο - Πώς και γιατί «σκοτώθηκαν»

Τσίπρας - Κοσιώνη: Πανικός στο στούντιο - Πώς και γιατί «σκοτώθηκαν»

Η στιγμή που «αρπάζονται» on air - Το «καρφί» για τον Κώστα Μπακογιάννη που οξόργισε τη δημοσιογράφο. 

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης (02/07) σπάζοντας το εμπάργκο που είχε ο ίδιος επιβάλει κατά του σταθμού για μια εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη.

Απέναντί του η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσσιώνη και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Ερωτηθείς για τον νέο Ποινικό Κώδικα ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως «ο ποινικός κώδικας προβλέπει την αύξηση του χρόνου για τους ισοβίτες». Όπως «είπε κακώς παρουσιάζεται ότι η κυβέρνηση θέλει να αποφυλακίσει τον Γιωτόπουλο, τον Κουφοντίνα ή τα άλλα μέλη της 17Ν».

Μάλιστα άφησε αιχμές κατά της Σίας Κοσιώνη λέγοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα επειδή ο σύζυγός της (σ.σ. Κώστας Μπακογιάννης) έχει χάσει τον πατέρα του (σ.σ. Παύλο Μπακογιάννη) από τρομοκρατική επίθεση της 17 Ν».

Παρά ταύτα καταλόγισε αντιπολιτευτική διάθεση στην δημοσιογράφο. «Εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος» απάντησε η Σία Κοσιώνη.

Δείτε τα βίντεο:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.