Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τα σπίτια Παπαδημούλη και η «ανέκφραστη» οργή Τσίπρα

Τα σπίτια Παπαδημούλη και η «ανέκφραστη» οργή Τσίπρα

Αρκετοί ρωτούν αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξοργισμένος με τον χειρισμό που κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδημούλης για την υπόθεση με τα ακίνητα που νόμιμα διαθέτει και νόμιμα νοικιάζει ο άνθρωπος.

Αφού επαναλάβουμε ότι δεν πρόκειται περί κάποιου ποινικού σκανδάλου, αλλά πολιτικού, είναι εύλογο το ερώτημα: Ποια είναι η θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για όλο αυτό το ντόρο που έχει δημιουργηθεί;

Κανείς δεν ξέρει. Άλλωστε ο Πρόεδρος αποφεύγει να τοποθετηθεί επίσημα για αυτό το θέμα. Ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα. Βέβαια κάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν ότι ο κ. Τσίπρας είναι έξαλλος και έχει βγει από τα ρούχα του διότι με κάτι τέτοια χάνεται το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» και δίνεται το πάτημα σε «δεξιούς» να μιλούν για αριστερά του χαβιαριού και διάφορα άλλα τέτοια γλυκόλογα.

Ένα ακόμη πολιτικό σφάλμα του κ. Παπαδημούλη είναι η ερμηνεία που ο ίδιος επιχείρησε να δώσει για τις επιθέσεις που δέχεται λόγω των πολυάριθμων σπιτιών που διαθέτει και νοικιάζει σε ΜΚΟ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι η λάσπη που δέχεται, «έχει στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Άνευ λόγου και αιτίας ο κ. Παπαδημούλης βάζει στο κάδρο των δικών του προσωπικών επιλογών έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση, τον Αλέξη Τσίπρα.
Μέγα πολιτικό φάουλ.

Ούτε μαζί τα αγόραζαν, ούτε μαζί τα νοίκιαζαν και ο κ. Παπαδημούλης όφειλε να προστατέψει τον αρχηγό του κι όχι να τον εκθέτει κατ’ αυτό τον τρόπο.

Ο κ. Τσίπρας εδώ και χρόνια είχε ένα πλεονέκτημα: Ήταν καθαρός και κανείς δεν μπορούσε να του προσάψει τέτοιες περίεργες διαδρομές.

Ο κ. Παπαδημούλης υπό το κράτος του πανικού πέφτει σε ένα τεράστιο πολιτικό φάουλ.

Ακόμα χειρότερο είναι ότι κανένας Συριζαίος δεν έχει βγει να πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις από τον Παπαδημούλη για να προστατέψει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει για 38 σπίτια να τραβιέται ένα ολόκληρο κόμμα;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.