Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Απίστευτες εικόνες: Συνωστισμός με βουλευτές και δήμαρχους σε πανηγύρι στην Αλίαρτο

Απίστευτες εικόνες: Συνωστισμός με βουλευτές και δήμαρχους σε πανηγύρι στην Αλίαρτο

Χαμός σε γλέντι στην Αλίαρτο παρουσία βουλευτών, δημάρχων - Ο χορός είχε αρχικά ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο ο Αθλητικός Όμιλος που το διοργάνωσε έκρινε ότι τώρα «ο κίνδυνος μετάδοσης έχει ελαχιστοποιηθεί» - Ο ένας πάνω στον άλλον όπως θα δείτε στις φωτογραφίες 

Έντονος συνωστισμός παρατηρήθηκε στην Αλίαρτο σε γλέντι που έγινε παρουσία βουλευτών, αλλά και των δημάρχων Λειβαδιάς και Αλιάρτου.

Πρόκειται για εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου "Υψηλάντη" που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλιάρτου με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα και όλους τους κατοίκους της πόλης σε «μια μοναδική βραδιά για κέφι και διασκέδαση».

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ lamiareport.gr και permissos.gr η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, όμως η ρευστή κατάσταση και ο φόβος μετάδοσης του φονικού ιού, είχε οδηγήσει τους ανθρώπους του Α.Ο Υψηλάντη στην απόφαση να την αναβάλουν με σκοπό να την πραγματοποιήσουν όταν τα πράγματα θα ηρεμούσαν.

Έκριναν λοιπόν, ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνουν το γλέντι στην πλατεία της πόλης, καθώς βάσει των εκτιμήσεων τους, «ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού έχει ελαχιστοποιηθεί».

Δεν τήρησαν μέτρα προστασίας και δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Facebook

Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Άνοιξαν τα σύνορα για τους εγκλωβισμένους στον Προμαχώνα