Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ελληνικό «Πεντάγωνο»: Οι Τούρκοι μονταζιέρα, εμείς σοβαρότητα

Ελληνικό «Πεντάγωνο»: Οι Τούρκοι μονταζιέρα, εμείς σοβαρότητα

Η μαύρη προπαγάνδα και η μονταζιέρα των Τούρκων που βρίσκεται στο απόγειό της αυτό το διάστημα καταδεικνύει σαφέστατα ότι ο Ερντογάν και η καθεστωτική του παρέα τελούν υπό το καθεστώς του πανικού - Αντίθετα η Ελλάδα, το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά και οι υπόλοιπες διπλωματικές μας υπηρεσίες επιδεικνύουν σοβαρότητα, όπως ακριβώς έκαναν και στην μάχη του Έβρου

Οι άνθρωποι του ΥΠ.ΕΘ.Α - όχι μόνο οι στρατιωτικοί - αλλά και οι διοκητικοί και οι άνθρωποι των γραφείων Τύπου βρίσκονται επί ποδός 24 ώρες το 24 από την προηγούμενη σύρραξη του Έβρου μέχρι και σήμερα.

Ένας εξ' αυτών και ο Μάνος Πιτσιδιανάκης, επικεφαλής του γραφείου Τύπου του υπουργείου. Από την πρώτη στιγμή της επιφυλακής, δεν εξήλθε του Πενταγώνου, παρά μόνο όταν συνόδευσε τον Υπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για το ΚΥΣΕΑ, όπως φαίνεται και στη φωτό.

Γιος Ταξίαρχου των Καταδρομών και κομάντο ο ίδιος κατά τη στρατιωτική του θητεία, είναι έτοιμος για όλα...

Και δεν τσιμπάει στα fake news και στην μονταζιέρα των Τούρκων.

'Ολο το επιτελείο της Διεύθυνσης Ενημέρωσης, παλεύει νυχθημερόν να διαχειριστεί με ψυχραιμία τις ομολογουμένως δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, χωρίς ταυτόχρονα να καμφθεί το εθνικό φρόνημα, αλλά και να μην δημιουργούνται φοβικά σύνδρομα στην κοινή γνώμη.

Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό...

Να τα λέμε κι αυτά τα πράγματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr