Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο Νίκος Παπανδρέου διαψεύδει τον εαυτό του

Ο Νίκος Παπανδρέου διαψεύδει τον εαυτό του

72 ολόκληρες ώρες χρειάστηκε ο Νίκος Παπανδρέου για να διαψεύσει την είδηση ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του φορέα της Κεντροαριστεράς

Ο χρόνος είναι σχετικός. Το μαθαίνουν ακόμα και τα παιδάκια στο δημοτικό. Στη πολιτική ζωή της χώρας, φαίνεται ότι τη σχετικότητα του χρόνο την «αγαπάει» ο Νίκος Παπανδρέου, που μετά από τρεις ολόκληρες ημέρες, αποφάσισε να διαψεύσει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Τώρα, το ποιον ακριβώς διέψευσε, είναι ένα ερώτημα. Γιατί ο ίδιος υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έκανε ποτέ την επίμαχη δήλωση στην εφημερίδα «Νεολόγος» της Πάτρας, αλλά ότι δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στο εν λόγω έντυπο. Ποτέ!

Δηλαδή, κυκλοφόρησε ξανά μετά από χρόνια ένα ιστορικό φύλλο και η διεύθυνση του είπε «Ας δημιουργήσουμε μία ψεύτικη συνέντευξη με τον ΝΑΠ». Λες και να ήταν ψεύτικο οτιδήποτε, δεν θα διαψεύδονταν εν ριπή οφθαλμού, θα άφηναν να περάσουν 72 ολόκληρες ώρες οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Λες και δεν έχουν οι άνθρωποι κάτι σοβαρότερο να κάνουν, παρά να ασχολούνται με τον Νίκο Παπανδρέου.

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο μεσαίος γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έριξε το «δόλωμα», μέτρησε αντιδράσεις και έλαβε το προφανές μήνυμα, ότι μάλλον δεν τον παίρνει να κονταροχτυπηθεί με την Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Που να πάει, άλλωστε, όταν σε εθνικό επίπεδο στις ευρωκάλπες έμεινε τρίτος και καταϊδρωμένος, πίσω από την Εύα Καϊλή – που σάρωσε ένα τόσο «βαρύ» όνομα.

Πάντως, η όλη ιστορία είχε και την πλάκα της. Διότι καθόντουσαν στο ΚΙΝΑΛ και μέτραγαν τα «κουκιά» να δουν αν ο ΝΑΠ έχει οποιαδήποτε τύχη. Και να οι αναλύσεις και να στοιχεία των ευρωεκλογών και τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων και οι ώρες που φαγώθηκαν στα τηλέφωνα. Σε όλα τα επιτελεία των πιθανών υποψηφίων, όχι μόνο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Όλα αυτά για να μας πει ο κ.Παπανδρέου ότι το θέμα βρίσκονταν στη φαντασία των συντακτών της εφημερίδας. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Έχουμε πραγματικά προβλήματα να ασχοληθούμε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»