Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η βαθύπλουτη παρουσιάστρια και το air condition

Η βαθύπλουτη παρουσιάστρια και το air condition
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τον... όμορφο κόσμο της τηλεόρασης και του θεάματος έκανε από την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης

Aποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μάνεσης, στην εκπομπή του αφού εξιστόρησε ένα περιστατικό με μία «βαθύπλουτη/ο», όπως την αποκάλεσε παρουσιάστή/ια μεγάλου καναλιού.

Το περιστατικό συνέβη σε κοπή πίτας καναλιού όπου γνωστό τηλεοπτικό.. πρόσωπο κέρδισε ένα air condition, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας.

«Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα air condition, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρίστριες κλπ», είπε ο Νίκος Μάνεσης και πρόσθεσε: «Και είπε ο κύριος ή η κυρία στον παραγωγό “αχ μωρέ, έχω πολλά air condition σπίτι, αλλά δεν έχω μια τέταρτη τηλεόραση για το δωμάτιο της υπηρεσίας. Μήπως μπορούμε να αλλάξουμε το air condition με μια τηλεόραση;”. Βέβαια, είπε ο παραγωγός, πήρε την τηλεόραση κι έφυγε. Το θυμόσαστε; Το θυμόσαστε! Αυτά… έκανα πριν βρω το δρόμο του Θεού».

Βλέπετε η κυρία ήθελε οπωσδήποτε μια τηλεόραση για το υπηρετικό προσωπικό.

Φτώχεια καταραμένη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!