Ψήφος στην ΔΗΜ.ΑΡ.= Εντολή για λύση

Newsroom Newsroom

Ψήφος στην ΔΗΜ.ΑΡ.= Εντολή για λύση

 Η ψήφος μας την Κυριακή 17 Ιουνίου είναι καταλυτικά κρισιμότερη από εκείνη της 6 Μαϊου, όταν τιμωρήσαμε πολιτικές και πρόσωπα, που κυρίως ευθύνονται για τα χάλια της χώρας και για τον βασανισμό του λαού.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου, χωρίς να αποστρέψουμε την ματιά μας από το χθες, επιλέγουμε το αύριο που θέλουμε για την πατρίδα μας και την πορεία της προς αυτό.

Η ψήφος μας της 6 Μαϊου μίλησε καθαρά : Θέλουμε πορεία χωρίς τα δεινά των μνημονίων αλλά μέσα στην ενωμένη Ευρώπη και το ευρώ.

Ισχυρίζομαι, ότι αυτή ακριβώς ήταν και είναι η θέση, μόνον της Δημοκρατικής Αριστεράς μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων. Και εκείνων που συντάσσονταν με την πειθήνια εφαρμογή των μνημονιακών επιταγών. Και εκείνων που διακήρυτταν τις μονομερείς καταγγελίες...

Τώρα που φθάνει η κρίσιμη ώρα των υπεύθυνων πράξεων αντί της ψηφοθηρικής μεγαλοστομίας, όλοι τους, και από τις δύο πλευρές, έρχονται στα λόγια μας. Από την ένοχη συγκατάβαση και τον αδιέξοδο λαϊκισμό, όλοι τώρα συγκλίνουν ανομολόγητα στην σοβαρή και υπεύθυνη θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Την θέση του προοδευτικού ρεαλισμού, του δημοκρατικού ευρωπαϊσμού, του φιλολαϊκού μεταρρυθμισμού και του σύγχρονου πατριωτισμού.

Είναι ο δρόμος του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, που ανοίγει ήδη στην Ευρώπη. Ο δρόμος που οδηγεί σε ασφαλή έξοδο και της χώρας μας από την βαθιά κρίση. Μέσα στην ενωμένη Ευρώπη των λαών και στο ευρώ. Με σταδιακή αποδέσμευση από τα δεινά των μνημονίων, με σκληρές διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις. Και με ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, το οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Για να μη ξαναφθάσουμε σε τέτοια χάλια. Να μη ξαναζήσουν οι πολίτες τέτοια βάσανα. Και να στεριώσουμε δημοκρατικά, όλοι μαζί, το καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας.

Αυτόν τον δρόμο της ασφαλούς εξόδου από την κρίση, με την κοινωνία όρθια και την οικονομία ζωντανή, τον εγγυώνται μόνο εκείνοι που τον πιστεύουν και τον παλεύουν. Η Δημοκρατική Αριστερά της ευθύνης. Ο Φώτης Κουβέλης. Και τα συνεργαζόμενα μαζί τους, προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ, στελέχη της πολιτικής κίνησης "Ελεύθεροι Πολίτες".

Είναι γι αυτό αναγκαίο, να δώσουμε, με την ψήφο μας της 17 Ιουνίου, δύναμη μεγάλη στην Δημοκρατική Αριστερά. Για να είναι καταλύτης στις εξελίξεις, από την 18 Ιουνίου. Και εγγυητής για λύση στα προβλήματα της χώρας και των πολιτών.

Είναι η δύναμη, με την οποία η Δημοκρατική Αριστερά θα επιβάλει την πολιτική λογική στην θέση του παλιομοδίτικου πολιτικαντισμού και των κούφιων ακροτήτων. Την σταθερότητα στην θέση των ακροβατισμών. Και την διασφάλιση πραγματικών λύσεων στην θέση των θολών, αντιφατικών και επικίνδυνων πειραματισμών.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, με την ψήφο μας στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, να δώσουμε δυνατή ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ

Λύση για σταθερή Κυβέρνηση προοδευτικών θέσεων.

Λύση για ασφαλή έξοδο από την κρίση.

Λύση για την πατρίδα μας και το μέλλον της.

Λύση για την Αθήνα μας και το παρόν της.

Λύση για τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας.

ΜΑΚΗΣ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ

Δημοσιογράφος

Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

Υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Περιφέρεια της Αθήνας

Οι φωτογραφίες πρόδωσαν το γλυκό μυστικό τους! Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους! (photos)

05:20

Κορονοϊός: Οι Metallica δώρισαν 350.000 δολάρια για την αντιμετώπιση του Covid-19

05:00

Κορονοϊός στην Ελλάδα - ΟΑΕΔ: Μέχρι πότε ισχύει η παράταση για την ανανέωση δελτίων ανεργίας

04:40

Κορωνοϊός: Ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο με επιβαίνοντες που έχουν μολυνθεί πλέει προς τη Φλόριντα

04:20

Κορονοϊός: Ούτε βήχας ούτε πυρετός - Αυτό είναι το σύμπτωμα που δεν πρέπει να αγνοούμε

04:00

Σεισμός νότια της Κρήτης (pics)

03:40

Αρκεί μία topless φωτογραφία της για να σε πείσει να μείνεις μέσα;

03:20

Διπλός σεισμός νότια της Ρόδου (pics)

03:00

Η μουσική συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με τον Δημήτρη Κοντόπουλο που... έριξε το instagram! (video)

02:40

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές ύψους 2,2 εκατ. ευρώ σε δεκάδες δικαιούχους (pics)

02:20

Κορoνοϊός Ιταλία: Ερευνητές νοσοκομείου απομόνωσαν και «φωτογράφισαν» τον ιό (pics)

02:00

Ο Τραμπ έσωσε τη συνεδρίαση στη Wall Street - Ιστορική άνοδος για το πετρέλαιο

01:30
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved