Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καταγγελία αναγνώστη για τη Χρυσή Αυγή Κορινθίας

Καταγγελία αναγνώστη για τη Χρυσή Αυγή Κορινθίας

Ενας αναγνώστης, που δεν αποκαλύπτει το όνομά του, καταγγέλλει περιστατικό με την Χρυσή Αυγή στην Κόρινθο. Διαβάστε τι γράφει:

" Περπατούσα χτες το απόγευμα στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου, όταν το μάτι μου έπεσε σε εκατοντάδες χαρτάκια που ήταν πεσμένα στο έδαφος...

Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ποιός Μ..κας τα πέταξε για να διαφημίσει το μαγαζί του. Μέχρι που πήγα κοντά και διάβασα ένα από αυτά. Η Χρυσή Αυγή, καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί στα εγκαίνια της Τ.Ο. Κορινθίας.

Να ξεκαθαρίσω, ότι με τα πολιτικά δεν έχω καμία σχέση και δεν πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν για το τι θα ψηφίσει. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο, από οποιονδήποτε να γεμίζει την πόλη μου με χαρτάκια που κάποιος πρέπει μετά να καθαρίσει. Και πόσο μάλλον για κάτι που γίνεται στην Κόρινθο και όχι στο Λουτράκι ή τους Αγίους Θεοδώρους. Θεωρούν τους ανθρώπους του δήμου, δούλους τους; Δεν αρκούσε που το έβγαλαν στα blogs; Ωραία, ας στέκονταν σε μια γωνιά του δρόμου και να μοιράζουν φυλλάδια για να ενημερώσουν τον κόσμο για τα εγκαίνια. Έπρεπε να γεμίσει ο κόσμος με τα χαρτάκια τους; Κρίμα, γιατί απ' ότι έμαθα, ήταν και ο βουλευτής κύριος Μπούκουρας μαζί.

Π.Κ"