Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«Ας ψηφίσουμε βάσει βιογραφικού στις προσεχείς εκλογές»!

«Ας ψηφίσουμε βάσει βιογραφικού στις προσεχείς εκλογές»!

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

H πειραϊκή κοινωνία, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ελληνική, είναι σίγουρο ότι ωρίμασε απότομα λόγω της οικονομικής κρίσης και της αποκάλυψης σκανδάλων που οδήγησαν στη φυλακή πρόσωπα με πολυσχιδή παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας!

Κοινώς, οι μάσκες έπεσαν και όλοι συνειδητοποιήσαμε αυτά που πιθανώς περνούσαν από το μυαλό μας, αλλά ποτέ δεν είχαν αποδειχτεί!

Και ήρθε το πέρας του χρόνου και όλοι πήραμε το μάθημά μας, όλοι γίναμε λιγάκι πιο σοφοί, λιγάκι πιο σκεπτικοί ή μάλλον πιο σκεπτόμενοι!

Δεν παίρνουμε πλέον τις αποφάσεις μας στο πόδι ή επειδή μας επηρέασε ένας φίλος ή επειδή χρωστάμε χάρη σε κάποιον ή κοιτώντας αποκλειστικά το συμφέρον μας... δείγματα ωριμότητας μιας κοινωνίας!

Εξετάζουμε προσεκτικά τα δεδομένα, σκεπτόμαστε τα πιθανά σενάρια και αποφασίζουμε ύστερα από σκέψη, βασισμένοι στη λογική κυρίως.

Με λίγα λόγια γίναμε πιο ορθολογιστές, πιο αξιοκρατικοί, πιο δημοκρατικοί εντέλει!

Αυτή θα πρέπει να είναι η στάση μας και στις προσεχείς εκλογές. Και στις επόμενες εκλογές. Και στη ζωή μας γενικότερα από εδώ και στο εξής.

Ας μελετήσουμε λοιπόν το βίο του κάθε υποψηφίου Δημάρχου αρχικά, το έργο του και τις προτάσεις του.

Κατ' επέκταση, να μελετήσουμε το βιογραφικό των υποψηφίων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων και δώσουμε την ψήφο μας σε αυτόν που πιστεύουμε ότι θα δουλέψει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για την πόλη μας.

@ Όπως έχω κάνει γνωστό θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και το συνδυασμό ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ... προ(σ)καλώντας σας να διαβάσετε το βιογραφικό μου και εάν πειστείτε ότι μπορώ να εργαστώ αποτελεσματικά για τον Πειραιά, να με τιμήσετε με την ψήφο σας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ LIKE