Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η Μαρία Σπυράκη εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Η Μαρία Σπυράκη εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Μπορεί επισήμως να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα, ωστόσο πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η Μαρία Σπυράκη θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Η γνωστή δημοσιογράφος που εξελέγη δεύτερη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον προηγούμενο Ιούνιο, θα αναλάβει την εκπροσώπηση του κόμματος στα Μέσα, καθώς η Άννα Ασημακοπούλου θα είναι υποψήφια στη Β' Αθήνας και ως εκ τούτου θα έχει περιορισμό στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της δήλωσης της Μαρίας Σπυράκη, η οποία την περασμένη εβδομάδα ξεκαθάρισε με δήλωση της πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα. Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα επικοινωνίας και η πρόσφατη αποδοχή της από τον κόσμο της ΝΔ (πήρε 219.571 σταυρούς), την καθιστά τη δεδομένη στιγμή ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως και το 2009, η Νέα Δημοκρατία είχε επιλέξει ένα πρόσωπο από το ευρωψηφοδέλτιο της για να ηγηθεί της εκλογικής επικοινωνίας του κόμματος, με το Γιώργο Κουμουτσάκο να αναλαμβάνει το σχετικό πόστο.

Σχετικές ειδήσεις