Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ερωτηματικά από την ενεργοποίηση Κ.Καραμανλή

Ερωτηματικά από την ενεργοποίηση Κ.Καραμανλή

Σε μία κίνηση που έχει φουντώσει από χθες (13/1/2015) τα σενάρια προχωράει ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται την Παρασκευή να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ προκειμένου να μιλήσει με στελέχη και να τους εμψυχώσει ενόψει της κρίσιμης μάχης της 25ης Ιανουαρίου. Η ξαφνική ενεργοποίηση Καραμανλή δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ενόψει της αναγκαιότητας για συσπείρωση, δε γίνεται κανένα επίσημο σχόλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επίσκεψη Καραμανλή, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα της τοπικής ΝΔ από κόσμο που θέλει να δώσει το παρών, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η Μητροπολίτου Ιωσήφ θα είναι κατάμεστη από κόσμο. Όπως τονίζουν πάντως πηγές του newsbomb.gr, ο πρώην Πρωθυπουργός το τελευταίο διάστημα βλέπει συνεχώς κόσμο στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού δίχως πάντως να αποκαλύπτει αν θα προχωρήσει σε πολιτικές πρωτοβουλίες την επομένη των εκλογών.

Η σημερινή δήλωση του πάντως, ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να καθησυχάσει τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου, τονίζοντας πως θα δώσει τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, καθώς όσο ισχυρότερη είναι η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο θα είναι και το μέλλον του τόπου, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει.

Σχετικές ειδήσεις