Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Forbes: Μία Ελληνίδα στους κορυφαίους νέους των Media παγκοσμίως

Forbes: Μία Ελληνίδα στους κορυφαίους νέους των Media παγκοσμίως

Το περιοδικό Forbes παρουσίασε την λίστα «30 under 30″ στον τομέα των Media για το 2015.

Ανάμεσα στους 30 νέους ανθρώπους που ξεχώρισαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παγκοσμίως, βρίσκουμε την Αλεξάνδρα Καβουλάκου.

Η νεαρή Ελληνίδα που βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας, είναι ιδρυτής του website Daily Muse μαζί με την Kathryn Minshew και τη Melissa McCreere. Η ομάδα του Daily Muse αποτελείται από 150 συντάκτες και τα άρθρα του παρουσιάζονται συνεχώς στο Forbes και σε άλλες γνωστές ιστοσελίδες.

Η 28χρονη, έχει πατέρα Ελληνα και μητέρα με καταγωγή από το Βέλγιο και την Ουγγαρία. Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον και μεγάλωσε ανάμεσα σε αυτή την πόλη, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, όπου έζησε από τα δέκα της χρόνια και μετά. Μάλιστα, κάποια στιγμή εργάστηκε και στην πρεσβεία των ΗΠΑ εκεί.

Ο λόγος που συμπεριλήφθηκε στη λίστα όμως είναι το Muse, το οποίο δημιούργησε το 2011 με την Κάθριν Μίνσιου και την Μελίσα ΜακΚρίρι, το οποίο ουσιαστικά βοηθά χιλιάδες να χτίσουν την καριέρα τους και να βρουν την κατάλληλη δουλειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Καβουλάκου, η οποία σπούδασε στο Yale, κερδίζει την προσοχή. Το Business Insider την είχε συμπεριλάβει στις 30 πιο σημαντικές γυναίκες της τεχνολογίας κάτω των 30 πέρυσι ενώ το TIME την είχε χαρακτηρίσει ως «πρωταθλήτρια» σε αυτό τον τομέα, σημειώνοντας ότι στο Muse μπορεί να μάθει κανείς όλα τα μυστικά για την ανεύρεση εργασίας και όχι μόνο.

ellhnes.com

Σχετικές ειδήσεις