Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η Γερμανία απειλεί την Ελλάδα ακόμα και με έξοδο από το ΝΑΤΟ!

Η Γερμανία απειλεί την Ελλάδα ακόμα και με έξοδο από το ΝΑΤΟ!

Μέχρι και το υπουργείο Άμυνας επιστράτευσε η Γερμανία προκειμένου να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας ότι η προσέγγιση προς τη Ρωσία θέτει σε κίνδυνο τη θέση της χώρας μας στο ΝΑΤΟ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, αγνοώντας προφανώς τη σημερινή (4/2) συνάντηση του Έλληνα ομολόγου της, κ. Καμμένου με το γγ της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ και τον αναπληρωτή γγ, Αλεξάντερ Βέρσμπαου, στις Βρυξέλλες, ζητά από την Ελλάδα… σαφήνεια, τονίζοντας ότι «όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να φέρεται αλληλέγγυα».

Η κυρία Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στη «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας μάλιστα ζητά από την Ελλάδα να τοποθετηθεί και επισημαίνει: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες», για να καταλήξει: «Όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».

Σχετικές ειδήσεις