Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Αεροπορική Εταιρία ίδρυσαν Ομογενείς του Καναδά

Αεροπορική Εταιρία ίδρυσαν Ομογενείς του Καναδά

Η εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα υπερατλαντικές πτήσεις από και προς την Ελλάδα!

Πρόκειται για την SkyGreece Airlines Α.Ε , την πρώτη Ελληνική εταιρία με Υπερατλαντικές πτήσεις, η οποία πήρε άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά, μετά την ιστορική Ολυμπιακή Αεροπορία και θα πραγματοποιεί εμπορικές τακτικές πτήσεις από τη συμπρωτεύουσα προς το Τορόντο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εβδομαδιαία πτήση από και προς τη Θεσσαλονίκη, καθώς η κίνηση αυτή προβλέπεται να ωφελήσει ιδιαίτερα την Βόρεια Ελλάδα σε οικονομικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο.

Πλέον οι απόδημοι Έλληνες του Καναδά, Μακεδονικής καταγωγής και όχι μόνο, θα έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία την επιλογή της απευθείας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Τορόντο με σύμμαχο τη μοναδική ελληνική φιλοξενία και τον σεβασμό στον επιβάτη σε προσιτές τιμές!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της SkyGreece Airlines Α.Ε, οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο, θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, με πρώτη πτήση την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες που θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις, θα ανακοινωθούν στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της εταιρίας.

Σχετικές ειδήσεις