Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το Δείπνο Σαμαρά με τους 13

Το Δείπνο Σαμαρά με τους 13

Την ώρα που τα δείπνα και οι συνάξεις φουντώσουν στο γαλάζιο παρασκήνιο, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε χθες (31/3/2015) τη δική του κίνηση, προκειμένου να βρει νέες στηρίξεις στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνέφαγε με γαλάζιους βουλευτές που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, προκειμένου να εγκαινιάσει μία περίοδο στενότερης συνεργασίας μαζί τους.

Έτσι, αργά το απόγευμα και με χαλαρή διάθεση έφτασε την ταβέρνα ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Γραφείου του κ.Κ.Μπούρα, ενώ πέρα από τους 13 βουλευτές δεν έδωσε το παρών κανένα άλλο γαλάζιο στέλεχος.

Θετικά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Α.Σαμαρά οι κ. Γ.Κουμουτσάκος, Κ.Καραμανλής, Α.Κατσανιώτης, Θ.Φορτσάκης, Χρ.Μπουκώρος, Κ.Βλάσσης, Β.Οικονόμου, Ι.Αντωνιάδης, Στ.Γιαννάκης, Στ.Γκίκας, Β.Γιογιάκας, Α.Δημοσχάκης και η κα. Ν.Κεραμέως.

Το πολιτικό μενού ήταν πλήρες με τη γνωστή «γραμμή» δικαίωσης της διακυβέρνησης ΝΔ να επαναλαμβάνεται μονότονα από τον πρώην Πρωθυπουργό, ενώ το μενού του τραπεζιού ακολούθησε την ίδια κατεύθυνση, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εν μέσω Σαρακοστής, κάτι που δεν προβλημάτισε τους συνδαιτυμόνες, που τίμησαν δεόντως τα εδέσματα.

Σχετικές ειδήσεις