Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

O Aνδρέας Λοβέρδος ζήλεψε τη δόξα του Πάγκαλου στο Βήμα!

O Aνδρέας Λοβέρδος ζήλεψε τη δόξα του Πάγκαλου στο Βήμα!

Τον ακούγαμε Κυριακή πρωί να μιλάει ακατάσχετα στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ (εντελώς τυχαία) και να στάζει φαρμάκι και χολή κατά του Γιάνη Βαρουφάκη. Ποιος; Ο πρωταθλητής της αποτυχίας!

Ο άνθρωπος που από όποιο υπουργείο πέρασε άφησε μόνο συντρίμια. Ο άνθρωπος που κατεδάφισε τα εργασιακά και τα υγειονομικά κεκτημένα του ελληνικού λαού.

Αυτός που έφτιαξε σε ένα βράδυ ένα κόμμα του 1% και μετά από λίγες μέρες ξαναγύρισε στο κόμμα του 3% (στο ΠΑΣΟΚ) και τώρα κατηγορεί τον Παπανδρέου που έφτιαξε δικό του κόμμα!!!

Μιλάμε βεβαίως για τον υπουργό Παιδείας που περίμενε να τον ειδοποιήσουν ότι πρέπει να πάει στην εκκλησία το πρωί εθνικής εορτής. Αυτός ο άνθρωπος που σέρνει ακόμα στην πολιτική ζωή το ελάχιστο ποσοστό αποδοχής του, εξακολουθεί να βρίσκει βήμα για να δείχνει την εμπάθειά του χαρακτηρίζοντας ένα κυβερνητικό στέλεχος που ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ αυτήν την ώρα με τους ξένους, κλόουν!

Ναι, είχε το θράσος να αποκαλεί κλόουν τον υπουργό Οικονομίας όταν ο ίδιος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να σερβίρει καφέδες στην τρόικα.

Ο καθένας όμως κάνει ό,τι μπορεί. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά ότι πλησιάζει η μέρα που ο λόγος του δεν θα ακούγεται πουθενά. Αλλά θα μου πείτε σε αυτή τη ζωή δεν πάει κανένας χαμένος. Κάποιο ραδιόφωνο θα του προσφέρει στέγη και θαλπωρή να μπορεί να λέει τις απόψεις του. Όπως καλή ώρα με τον Πάγκαλο που βρήκε δουλειά στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ.