Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μειώνονται οι μισθοί των ιμάμηδων της Μουφτείας στη Κομοτηνή

Μειώνονται οι μισθοί των ιμάμηδων της Μουφτείας στη Κομοτηνή

Δραστική μείωση των αποδοχών των ιμάμηδων της Μουφτείας Κομοτηνής της τάξης του 45% αποφάσισε η διαχειριστική επιτροπή στην πρόσφατη συνεδρίασή της που εγκρίθηκε από το διοικητικό της συμβούλιο και ανακοινώνεται άμεσα στους ενδιαφερόμενους μετά την οικονομική στενότητα που υπήρξε για την πληρωμή και του ποσού των 400.000 ευρώ προς τον Δήμο Κομοτηνής για απλήρωτες υποχρεώσεις ετών.

Το νοικοκύρεμα αποφασίστηκε άμεσα και πλέον αναζητούνται πόροι μέσα από ένα σύστημα αξιοποίησης της περιουσία της Διαχειριστικής Επιτροπής, όπως την αναζήτηση όλων των ενοικίων και αναδρομικά ακινήτων που είναι στην δικαιοδοσία της, αλλά και την δίκαιη αντιμετώπιση ενοικιαστών που πλήρωναν διογκωμένα ποσά, το ενοίκιο των οποίων μειώθηκε στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης.

Όπως θα πει μιλώντας στον «ΧΡΟΝΟ» ο αντιπρόεδρος Σελήμ Ισά θα ακολουθηθεί η νομιμότητα παντού και θα αναζητηθούν όλοι οι χαμένοι πόροι και τα έσοδα που έπρεπε να απολαμβάνει η διαχειριστική επιτροπή.

Ήδη από τους πρώτους μήνες που ανέλαβε το καινούργιο συμβούλιο εμφανίστηκαν κέρδη αντί ελλείμματα, ενώ έργο της δυναμικής που αναπτύσσει ήταν και η επισκευή του καμμένου τεμένους μέσα σε μόλις εννιά μέρες και με το πολύ λογικό ποσό των 18.000 ευρώ, έργο που σε άλλες περιπτώσεις θα ξεπερνούσε και τις 100 χιλιάδες και θα εκκρεμούσε για μήνες.

Εμείς λειτουργούμε σα να διαχειριζόμαστε τα δικά μας χρήματα κι ακόμη με μεγαλύτερη υπευθυνότητα με διαφάνεια και ίση αντιμετώπιση προς όλους, συμπληρώνει ο κ. Ισά που έχει ξεκόψει σε όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν δέχεται παρεμβάσεις ούτε δελεαστικές ή μη προτάσεις καλοθελητών.

Πηγή: xronos.gr

Σχετικές ειδήσεις